Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Λαος που εύχεται «Χριστός Ανεστη» δεν Υποδουλώνεται


“…οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν Ἁγίου Πνεύματός;
μὴ γίνεσθε δοῦλοι ἀνθρώπων.” Απ.Παύλου Α Κορ. 7,23 
Κάθε φορά που θα λέει Χριστός Ανέστη, θα ξυπνάει μέσα του, η φλόγα της Αντίστασης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Σαμαρά να κρατά λαμπάδα και για τη Μέρκελ !




Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Σαμαρά να κρατά λαμπάδα και για τη Μέρκελ. Στη φωτογραφία ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει 2 λαμπάδες, η μια μάλλον θα ήταν για τη Μέρκελ.

Η λαμπάδα του ΓΑΠ..(βίντεο)

papandreou labada 1

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ

Αυτό είναι το παλάτι του Αλαφούζου στην Εκάλη (φωτογραφίες)



Κρυμμένη μέσα σε ένα δάσος στην Εκάλη, βρίσκεται η τεράστια κατοικία – παλάτι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου. Η κατοικία -όπως βλέπετε στις εικόνες- διαθέτει μόνιμη αστυνομική φρουρά:

Οι ελεεινοί της ΝΕΡΙΤ συνεχίζουν την άθλια προπαγάνδα υπέρ των ισλαμοφασιστών!



«Το καθεστώς Άσαντ σκότωσε παιδιά» κραυγάζει το «ρεπορτάζ» θα έπαιζε μόνο σε ακροδεξιό τουρκικό κανάλι! Φαίνεται ότι το παράνομο μόρφωμα διοικείται ακόμα από Βενιζέλους…

ΟΛΑ όσα δεν ξέρετε για τον απόλυτο ΣΤΑΡ της Ρωσίας, Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ ! Τα πρώτα χρόνια, οι μυστικοί έρωτες, οι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ προφητείες και τα 10 κρυφά υπεροπλα του εκκεντρικού ΗΓΕΤΗ! (Φωτό&Βίντεο)

rosia2

Tα πρώτα χρόνια του Ρώσου ηγέτη 

Αποχώρησε και η Γωγώ Καραλή από την εφημερίδα “Πελοπόννησος” λόγω συνταξιοδότησης


Μία από τις Πατρινές δημοσιογράφους με πολύχρονη και συνεπή πορεία στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, η Γωγώ Καραλή, κόρη του αείμνηστου «Πελοποννήσιου» Γιάννη Καραλή, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βγει στην σύνταξη.

Και ημερήσιο φύλλο από τον όμιλο Κουρτάκη !


** Στην έκδοση νέου καθημερινού φύλλου προσανατολίζεται ο εκδότης-δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης θέλοντας να καλύψει το χώρο της κεντροδεξιάς.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...