Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πως η Καθημερινή πήρε το δάνειο των 36 εκατ. ευρώ




Η λίστα με τα ενέχυρα της εταιρείας προς τις τράπεζες 

Θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ εν μέσω... μνημονίου




Με νέα δάνεια, που άγγιξαν τα 150 εκατ. ευρώ και ως επί το πλείστον χορηγήθηκαν με ελάχιστες εγγυήσεις, «φιλοδώρησαν» οι ελληνικές τράπεζες τους τέσσερις μεγάλους ομίλους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την τελευταία εξαετία της κρίσης.

Ο Παπαχρήστος του ΔΟΛ εναντίον του υπουργού Ξυδάκη


"Ο Ν. Ξυδάκης έχει προσβληθεί από τη «νόσο των νέων υπουργών»" 

Τι τραγουδούν τώρα στα «Νέα»




Θυμάστε το πρωτοσέλιδο λέι άουτ που είχαν «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Σύριζα; Εκείνο το λέι άουτ που σου έφερνε στο μυαλό και τραγουδούσες το «Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά».

Ανησυχητικά τα φαινόμενα κιτρινισμού στα social media !


Με αφορμή δημοσίευμα περιοδικού σε βάρος του γνωστού για τους αγώνες του υπέρ των εργαζομένων, εργατολόγου Τάσου Πετρόπουλου – τον οποίο το δημοσίευμα επιχειρεί να εμφανίσει ως… «υπηρέτη εργοδοτικών συμφερόντων», μολονότι πάντοτε ήταν νομικός σύμβουλος των εργαζομένων – , το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει την ανησυχία του για την ένταση του φαινομένου της κίτρινης και παραπλανητικής δημοσιογραφίας. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...