Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Κυρία Τρέμη σας θαυμάζω ...



Πιο «κίτρινο» δεν μπορούσε να είναι το δελτίο ειδήσεων του Mega, την περασμέη Παρασκευή το βράδυ. Και είναι τόσο εύκολο να «ξεσκίσεις» τη Βίκυ Σταμάτη...  

Ο «ποινικός κώδικας» του ΔΟΛ


Αν έχει κάτι αξιοπερίεργο η κίνηση του κ. Γιάννη Πανούση, που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις, αυτό δεν είναι τόσο το περιεχόμενο του άρθρου του, που φιλοξενήθηκε πρωτοσέλιδο στα «Νέα» με τίτλο «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό» και υπέρτιτλο «Νοείται Αριστερά τού Τίποτα;» (4.4.2015). 

Μαφιόζικη απόπειρα κατά παρουσιάστριας ειδήσεων!




Θρίλερ με την υπόθεση γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου που άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν με μαφιόζικο τρόπο ώστε να φανεί σαν ατύχημα!

Σύσκεψη καναλαρχών σε κεντρικό ξενοδοχείο...




...και "συντονιστικό γραφείο" κατά της κυβέρνησης που θα το "τρέχουν" μεγαλοδημοσιογράφοι

Aκυρο! Τελικά ο Τράγκας δεν βγάζει εβδομαδιαία εφημερίδα


Ακυρώνεται η έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας από τον Γιώργο Τράγκα. Ως πιο πιθανή αιτία θεωρείται η εκλογική πανωλεθρία Σαμαρά καθώς ο τέως πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί ότι θα στηρίξει τον Τράγκα στην (νέα) εκδοτική του προσπάθεια.

Οι καναλάρχες θα πληρώσουν! Θέλουν δεν θέλουν...


Ν. Παππάς: Δεν υφίσταται κανένα θέμα συμψηφσμού

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Απόπειρα δολοφονίας κατά πασίγνωστης ελληνίδας δημοσιογράφου!

praktores

Με μαφιόζικο τρόπο, ώστε να φανεί σαν ατύχημα, άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος, πριν μερικές ημέρες, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν «έσπασαν» τα φρένα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι κάποιος (κάποιοι) είχαν κόψει με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον έναν τροχό!

Σκάνδαλο: Μπόμπολας, Αλαφούζος και Ψυχάρης χρωστούν στις τράπεζες 722 εκατ.ευρω!!!

p

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει άρθρο του συντάκτη Νίκου Θεοδωρόπουλου, την ίδια ώρα που γίνεται τεκμήριο ακόμα και τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, οι μεγαλοκαναλάρχες συνεχίζουν και λαμβάνουν αφειδώς χρήμα. Συγκεκριμένα οι τρεις οικογένειες των καναλαρχών για τέσσερις επιχειρήσεις ΜΜΕ έχουν χρέη 722 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες.

Μεγάλη Τρίτη και το τροπάριο της Κασσιανής : «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή»

1661513

Στην προνοητικότητα και την εγρήγορση είναι αφιερωμένη η Μεγάλη Τρίτη, με την παραβολή των δέκα παρθένων και το υπέροχης ποιητικής ομορφιάς, τροπάριο της Κασσιανής.

“Τώρα θα τα πω όλα για τις μίζες”, απειλεί η Β. Σταμάτη! (Βίντεο)

383775c823512132221081f75762fbb1_L

Ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου προκαλεί η …αποτυχία, όπως φαίνεται και σύμφωνα με την Αστυνομία, του οργανωμένου σχεδίου απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο – Οι πολίτες ζητούν τη σύλληψή του!!

venizelos_-_psi

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Πάσχα στο Γουδή με 2.000 αρνιά για τις άπορες οικογένειες, με πρωτοβουλία Καμμένου!

kammenosepiskepsi

Να απολαύσουν το παραδοσιακό αρνί την ημέρα του Πάσχα και οι οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα, θα φροντίσει ο Πάνος Καμμένος.

Σε νευρική κρίση οι Γερμανοί για το ταξίδι Τσίπρα στη Ρωσία…Αγρίεψε ο Σουλτς: “Μην τολμήσεις να ζητήσεις βοήθεια από τη Μόσχα”

spiegel-austiri-proeidopoiisi-soults-ston-tsipra_1.w_l

Καταφανής είναι η νευρικότητα που έχει καταλάβει τους Γερμανούς για το επικείμενο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μια νευρικότητα που αποτυπώνεται με δηλώσεις και νουθεσίες σε αυστηρό τόνο…

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ – Με εντολή Μαξίμου η σύλληψη τριών μεγαλοδημοσιογράφων από ώρα σε ώρα!!!

studio-3

Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες -της σύλληψης συμπεριλαμβανομένης- 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα), οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...