Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Προσπαθεί να απαλλαγεί οριστικά από το «Nova» ο Sport FM


Sport FM – του Αλαφούζου πλέον! – προσπαθεί να απαλλαγεί δια παντός από το «NOVA» που υπήρχε στην ονομασία του (σε μια ιδιότυπη σύμπραξη των προηγούμενων ιδιοκτητών με το συνδρομητικό), αλλά η δύναμη της συνήθειας προκαλεί προβλήματα στους παραγωγούς. Κάποιοι από τους οποίους λέγοντας επί χρόνια «ακούτε Nova Σπορ FM», δυσκολεύονται να εκφωνούν τώρα σκέτα «Σπορ FM» και γι’ αυτό αραιά και πού κολλάμε και το «NOVA». Με την οποία NOVA, ως γνωστόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διμέτωπες διαφορές και, μάλιστα, με χωριστές ιδιότητες: 

Αστική μου δικαιοσύνη, με τα ωραία σου!


Γράφει ο mitsos175

Λάμπης Ταγματάρχης for president (της ΕΡΤ);


Πρόταση να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα έχει δεχτεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας της Ελλης Στάη «THE TOC DIGITAL», Λάμπης Ταγματάρχης. Σχετικά γράφει ο Δ. Κανελλόπουλος στο e-tetradio:

Και ξαφνικά (ξανά) συγχώνευση ΔΟΛ - Πήγασου!


Επανέρχονται στο προσκήνιο οι πληροφορίες για συμφωνία Σταύρου Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα για τη συγχώνευση των εκδοτικών ομίλων που ελέγχουν. 

Ο Καμμένος χτυπά την ανεργία: 2 χρόνια θητεία στο στρατό με μισθό για τη στελέχωση της ΜΟΜΑ

1

Επιπλέον δύο χρόνια θητεία με μισθό για την επανίδρυση της ΜΟΜΑ .

Ο Μπογδάνος ντύθηκε οπλαρχηγός για την 25η Μαρτίου και γελάει όλο το Facebook μαζί του (PHOTOS)

Μπογδάνος-570

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε να προσφέρει γέλιο μέσω facebook, δίνοντας τη δική του νότα στους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Το γράμμα του Βαγγέλη που τα ανατρέπει όλα!

vaggelis21

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του άτυχου φοιτητή και ενώ… το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για αυτοκτονία, έρχονται οι δηλώσεις του ιδιωτικού ερευνητή, Φώντα Βρόσγου σε τηλεοπτικό σταθμό να βάλουν φωτιά στην υπόθεση.

H Ιταλία κυκλοφόρησε γραμματόσημο με το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας


Γραμματόσημο που απεικονίζει το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, έχει κυκλοφορήσει στην Ιταλία από το 2009. Το υπέροχο πολιτιστικό μνημείο της πόλης, που θεωρείται μικρογραφία του Ηρωδείου, επελέγη από τους Ιταλούς για ειδική σειρά γραμματοσήμων.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...