Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μια πολύ χρήσιμη έρευνα - Οι «μνήμες γερμανικής κατοχής» διχάζουν το ελληνικό διαδίκτυο


H αντιπαράθεση Αθήνας και Βερολίνου για την πολιτική λιτότητας που αναμένεται να καθορίσει και την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους «χτύπησε κόκκινο» στο ελληνικό διαδίκτυο με αφορμή το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου ζητούν τη μετονομασία της Γαλακτοκομικικής Σχολής

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου ζητούν τη μετονομασία της Γαλακτοκομικικής Σχολής

Γκρουπ στο facebook για όνομα της σχολής το "Βαγγέλης Γιακουμάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αυτοί είναι οι διαχειριστές του εμετικού blog που βρίζει χυδαία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!


Εντοπίστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι διαχειριστές μπλογκ που καθύβριζε τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη, χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η σωρός του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή.

ΑΣΕΠ: Από 15/4 οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στην ΔΕΗ


Ο ΑΣΕΠ με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι από 15 Απριλίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στην προκήρυξη για τις 110 προσλήψεις μονίμων στην ΔΕΗ ...

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είναι ανοικτό απο το 2011 και παραμένουν 9.000 κενές θέσεις


Ενα πρόγραμμα το οποίο παραμένει ανοικτό απο το 2011 με όνομα «Επιταγή επανένταξης» στην αγορά εργασίας, με τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε οικονομική ενίσχυση για την εργασία 9.000 επιδοτούμενων ανέργων μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις ώστε να επιδοτηθούν για προσλήψεις ανέργων που επιθυμούν όμως να χρησιμοποιήσουν το επίδομα ανεργίας τους ώστε να εργαστούν ..

Νέες θέσεις πρακτικής με μισθό στην Εθνική Τράπεζα


Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Internship i-work@nbg 2015, ανακοίνωσε 10 θέσεις πρακτικής άσκησης στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας στην Κρήτη αλλά και 4 θέσεων στη Διεύθυνση Διεθνών Αγορών.

Λαφαζάνης: Με νομοθετική ρύθμιση μείωση στη τιμή του ρεύματος


Κυβερνητική πρωτοβουλία για την ακύρωσης της αύξησης στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, εφόσον η ΡΑΕ δεν επανεξετάσει την απόφασή της που ελήφθη «σε συμπαιγνία με τα τότε κυβερνητικά κόμματα», ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από 1η Απριλίου ενιαίος κατώτατος μισθός ανεξαρτήτου ηλικίας


Από 1η Απριλίου ενιαίος κατώτατος μισθός ανεξαρτήτου ηλικίας ...

Μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου τον Απρίλιο


Μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου τον Απρίλιο 

«Σημαντική μείωση» στις τιμές του φυσικού αερίου τον Απρίλιο, ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Παράλληλα δήλωσε ότι έχει συσταθεί επιτροπή ανάμεσα στην κυβέρνηση και την εταιρεία του αγωγού ΤΑΡ για να συμφωνηθούν αντισταθμιστικά ωφελήματα υπέρ της Ελλάδος.

ΦΩΤΟ- Αυτές είναι οι πιο «υγιείς» εταιρίες σε κάθε χώρα!



Τους γεωφυσικούς και τους πολιτικούς χάρτες τους ξέρουμε από το σχολείο. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος να αποτυπωθεί μία ήπειρος.

Νέα απαξίωση της περιφέρειας με το κλείσιμο της SPORTDAY στη Θεσσαλονίκη


Tα εκδοτικά συγκροτήματα συνεχίζουν να περιθωριοποιούν τη Βόρεια Ελλάδα και να ακυρώνουν την ενημέρωση σε κάθε άλλη περιοχή πέρα από αυτή που (εσφαλμένα) θεωρούν πεδίο των συμφερόντων τους. 

«Ψάχνονται» για τα 15 εκατ. οι μέτοχοι του Mega ..


Τι στάση κρατάει ο Βαρδινογιάννης και τι (δεν) θέλουν οι Μπόμπολας - Ψυχάρης ...

Στο σφυρί o τηλεοπτικός σταθμός Μακεδονία TV προς 10 εκατομμύρια ευρώ


Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε μέσα από την στήλη της σε κυριακάτικη εφημερίδα η Ντέπυ Γκολεμά.

«Δηλητήριο» για Σαράφογλου, «καπέλο» για Πρετεντέρη


Τι κρύβει η εμμονική ενασχόληση του Γιώργου Μπόμπολα με το ενημερωτικό του Mega ...

Σας ενδιαφέρει: Επτά επιδόματα του ΟΑΕΔ που λίγοι γνωρίζουν!


Επτά «άγνωστα» επιδόματα αναμένουν τους δικαιούχους. Πρόκειται κυρίως για παροχές του ΟΑΕΔ που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Το μεγαλύτερο πλοίο - φυλακή στον κόσμο δωρίζει ο Πούτιν στην Ελλάδα!

Το μεγαλύτερο πλοίο - φυλακή στον κόσμο δωρίζει ο Πούτιν στην Ελλάδα!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΑΡΑΪ ΝΟΒΟΣΤΙ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ 27.000 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και ποιοι το δικαιούνται;



Το Πάσχα εκτός από τη δυνατότητα για κάποιες ημέρες ξεκούρασης από τη δουλειά προσφέρει και στους μισθούς έξτρα χρήματα, αφού πληρώνονται το περίφημο δώρο.

Σύλληψη 4 διαχειριστών ιστοσελίδας για υβριστικές αναρτήσεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη


Το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητούν διαχειριστές της ιστοσελίδας to-fresko που καταφέρονται με υβριστικό-εμετικό περιεχόμενο εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή.

Μια απελπισμένη μητέρα έγραψε κάτι στο Facebook της κόρης της. Διαβάστε το!!!

1924490_10202591116674348_936102316_n

Η μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού, δημοσίευσε αυτό το κείμενο στο προφίλ της κόρης της στο Facebook . Με αυτό προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με τις επικίνδυνες επιπτώσεις του αλκοόλ στα παιδιά τους.


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...