Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Διαβάστε: Τα σχόλια αναγνωστών ρίχνουν φώς στην έρευνα της Νικολούλη

Καταγραφές οθόνης3

Η Αγγελική το έλεγε από την πρώτη μέρα. Η σχολή και η Λίμνη θα δώσουν απαντήσεις. Και για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε. Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια η δημοσιογράφος ξέρει πότε να σταματήσει και πότε να συνεχίσει την έρευνα.

Πρώτος ο Real FM


Πρώτος ο Real FM και την εβδομάδα 3 – 9/3/2015, με 185 αστάθμιστες απαντήσεις, στην έρευνα της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος ο Μελωδία με 113 απαντήσεις και τρίτος ο ΣΚΑΪ με 109. Ο Athens Dee Jay συγκέντρωσε 104, ο Sfera 93 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Ρυθμός με 90, ο Δίεση με 88, ο Red με 80, ο RockFM με 78 και ο Kiss με 74.

Σταθερά προς τα κάτω οι αθλητικές εφημερίδες…


Οι αθλητικές εφημερίδες ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους. 

Και αγωγή κατά της Λυμπέραινας και του Καβατζίκη ...


Nέο επεισόδιο στην διαμάχη της τηλεπαρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη με την εκδότρια και σύζυγο του πρώην(;) εκδότη Αντώνη Λυμπέρη καλά κρατεί. 

Πρετεντέρης: Αν η χώρα πέσει στα βράχια, ο Σαμαράς θα επιστρέψει στο Μαξίμου δικαιωμένος

Giannis-Pretenteris-genia

Την άποψη ότι στην περίπτωση που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιστρέψει πανηγυρικά στο Μέγαρο Μαξίμου, διατυπώνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, με άρθρο του στα “Νέα”.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Δείτε τι έγραψε ο 26χρονος που πέταξε το ανηψάκι του από το μπαλκόνι

mpalkoni

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία… που συνέβη την Πέμπτη στον Βύρωνα, όπου ένας 26χρονος έριξε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας το 4 μηνών ανιψάκι του και στην συνέχεια έπεσε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα το μωρό να σκοτωθεί και εκείνος να χαροπαλεύει στον Ερυθρό Σταυρό.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...