Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ!

Θανατική ποινή τώρα για τους παιδόφιλους!

Να με συμπαθάνε οι προοδευτικοί φίλοι, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες των παιδόφιλων - τεράτων που συνελήφθησαν, θεωρώ ότι η διαπόμπευση και εν συνεχεία η φυλάκιση δεν είναι η τιμωρία που τους πρέπει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρέθηκε «κοριός» στο γραφείο του Τσίπρα στο Μαξίμου


Σοβαρό ζήτημα για την ασφάλεια των επικοινωνιών της ελληνικής κυβέρνησης και μάλιστα του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακύπτει καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RP εντοπίστηκε σύστημα παρακολούθησης μέσα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το γράμμα ενός πατέρα προς τον παιδεραστή του Περιστερίου…

unnamed

Γράφω και τα χέρια μου τρέμουν από οργή και μίσος. Νιώθω σαν αγρίμι έτοιμο να χιμήξει και να σκοτώσει.

Ίντριγκα στο κανάλι του Κοντομηνά ...


Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Ελλη Στάη - Θα παρουσιάζει και 15νθημερο τοκ σόου ...

Εργοδότες κατσαπλιάδες ....


Μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης που όπως είναι γνωστό πρόκειται να επαναφέρει την πλήρη λειτουργία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τον Οργανισμό Μεσολάβησης (ΟΜΕΔ) και το βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη στα 751 ευρώ, όλο και περισσότεροι εργοδότες προσπαθούν καθημερινά υπό την απειλή της απόλυσης και τον εφιάλτη της ανεργίας να υποχρεώσουν τους εναπομείναντες εργαζόμενούς τους να αποδεχθούν «ατομικές συμβάσεις» μετατροπής βασικών όρων της εργασιακής σχέσης, όπως η περικοπή των όρων εργασίας και των αποδοχών.

To «σύστημα» που εκθρέφει Κουρήδες και Λυμπέρηδες ...


Eνας επιχειρηματίας σαν τον Ανδρέα Κουρή(Mad κλπ) μπορεί να τα κάνει όλα αυτά γιατί έχει τις «πλάτες» και τα κάνει. «Πλάτες» που τον προστατεύουν και του παρέχουν ομπρέλα προστασίας και ελεύθερο πεδίο ασυδοσίας και εκμετάλλευσης όπως τα εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα που τον καλύπτουν και του χαρίζουν δουλειές και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που, προφανώς με εντολές των μεγαλοεκδοτών, τον κρατούν στο απυρόβλητο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον άτυχο Βαγγέλη! ΒΙΝΤΕΟ


Για πρώτη φορά έχουμε μαρτυρία-ντοκουμέντο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...