Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΡΑ-ΦΩΤΟ: Όταν ο Καραμανλής επισκέφθηκε την «Γνώμη»


Συνεχίζουν τις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο οι Καραμανλικοί της Πάτρας. 

Αυτόματα η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015

Αυτόματα η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015

Αυτόματα η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015 Δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ προκειμένου να θεώρηση βιβλιαρίου υγείας για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016 και να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας, αφού όλες οι σχετικές διαδικασίες μπορούν να γίνονται από τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

Πρώην Ολυμπιονίκης ο αρχηγός της συμμορίας που έκαιγε με σίδερο τα θύματά της! (Photos)


Σοκ στον κόσμο του αθλητισμού και ιδιαίτερα της πάλης, προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών που απειλούσαν και λήστευαν τα θύματά τους με πυρωμένο σίδερο, είναι πρώην Oλυμπιονίκης.

Ο δασκαλάκος Γιουνκέρ και οι καρπαζιές


Ως δασκαλάκος ο «φιλέλληνας»Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, καρφώνει τον Τσίπρα και δίνει μαθήματα πολιτικής ευγένειας λέγοντας πως όταν ένας πρωθυπουργός «βρίζει τους Γερμανούς δύο φορές σε μια εβδομάδα στις προγραμματικές δηλώσεις, δεν το θεωρώ αυτό μορφή υψηλής πολιτικής τέχνης».


Ξαναβρήκε τη φωνή του ο Πρετεντέρης ...


Είχαν κατεβάσει τους τόνους οι μνημονιακοί κήνσορες αρθρογράφοι του ΔΟΛ – ζαλισμένοι από την περιστροφή στην πολιτική των εφημερίδων και του ραδιοφώνου τους – αλλά τελευταία βρίσκουν ξανά τον προσανατολισμό και τα γράδα τους. 

Σε 48ωρη απεργία οι απλήρωτοι του Ελεύθερου Τύπου ....


Σε 48ωρη απεργία από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 2 Μαρτίου 2015 έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 4 Μαρτίου 2015 προχωρούν οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και  τεχνικολι τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».

«Εκκαθαρίσεις» στον ΑΝΤ1 ...


Εκτός Ομίλου Γκαγκάκη και Τσολάκης ...

Υπάλληλος ή δημιουργικός διευθυντής;


Ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε στο Gazzetta τα αγαπημένα του σάιτ ...

Στο Παρασκήνιο τα Αντίποινα


** Επιστρέφει στo «Πρώτο Θέμα» ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Αντύπας, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο στο site της κυριακάτικης εφημερίδας. Παράλληλα, ο Aντύπας θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον «Τύπο της Κυριακής» του Αλέξη Σκαναβή.

Ο Γιάννης, ο Βαγγέλης, ο Ιβάν....


Γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Ο κάι - κάι διευθυντής της Bild μιλάει ελληνικά...


Και μας καλεί σε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα για να μην... ταλαιπωρούμαστε και να μην τους ταλαιπωρούμε...

Στο επόμενο 10ήμερο η προκήρυξη για την «Κοινωφελή Εργασία»


Τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προεργασία και να εκδοθεί η προκήρυξη για τις 32.000 θέσεις εργασίας στους Δήμους, μέσω του Προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας», συζήτησε η αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γ. Πατούλη και τα μέλη, Δ. Καφαντάρη, Γ. Μουράτογλου, Σ. Δανιηλίδη και Δ. Μπίρμπα, στη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα, με την αναπληρώτρια Υπουργό για την Καταπολέμησης της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...