Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι στη μάχη της διαπραγμάτευσης...


Ο καθένας από το  μετερίζι του...

Είμαστε όλοι Ντάισελμπλουμ...


Καθόλου δεν άργησαν τα social media να σχολιάσουν την επίσκεψη Ντάισελμπλουμ στη χώρα μας. Μπορεί να ασχολήθηκαν με τρίχες... αλλά το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη μνημονιακή BMW του Βενιζέλου αξίας 750 χιλιάδων ευρώ


Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί, μετά φυσικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι η πώληση μεγάλου μέρους του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων.

Βγήκε στην φόρα EMETIKO mail από τον Σταύρο Θεοδωράκη: "Θυμίστε στις γυναίκες τους..."!


Εσωτερικό mail του Στάυρου Θεοδωράκη προς τα μέλη του Ποταμιού είδαμε στο Jungle Report, όπου ο ποταμίσιος αρχηγός δίνει οδηγίες για να προσελκύσει το κόμμα του Mega Channel αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

ΑΙΣΧΟΣ! Δείτε τι χρέος έχει η Ολλανδία και δεν είναι στο Μνημόνιο! ΞΥΠΝΗΣΤΕ Έλληνες!


Την ακόλουθη ανάρτηση... τη βρήκαμε στο Facebook και την αναδημοσιεύουμε διότι τη θεωρούμε τροφή για σκέψη.

Πάμε για συμφωνία Τσίπρα-Γιούνκερ την Τετάρτη; Τέλος σε τρόικα, μνημόνιο, νέα μέτρα


Τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την ερχόμενη Τετάρτη. 

''ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ''...


...ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος! Δείτε ποιος πάει για νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!


Μετά την οδυνηρή ήττα... του Σαμαρά και προεκλογικής του τακτικής διεκδικεί τα ηνία της νέας δημοκρατίας ακόμη και ο… Κωστής Αιβαλιώτης!!!!

ΤΩΡΑ: Βόμβα από Γιούνκερ: "Καταργούμε την Τρόικα"!


Πριν από λίγο η Γερμανική τηλεόραση μετέδωσε οτι ο Γιούνκερ είναι αποφασισμένος τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την κατάργηση της Τρόικας με την έγκριση μάλιστα του Βερολίνου. 

Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντάισελμπλουμ και ζήτησε συγγνώμη για τον Βαρουφάκη!


  • Αυτό που ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη ήταν: «Μόλις σκότωσες την τρόικα».Δεν του είπε όμως πόσους έχεις σκοτώσει η τρόικα.

Οι Γερμανοί εξευτελίζουν την Ελλάδα: Οι μεθύστακες ρεμπέτες, το feta phone και το Μαντείο των Δελφών για το χρέος

delfoi

Ένα ιδιαίτερα προσβλητικό βίντεο για την Ελλάδα, προβάλλει η σατιρική εκπομπή της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης Heute Show με αφορμή τα όσα εξελίχθηκαν στη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και τη διαφαινόμενη ρήξη της Ελλάδας με τους δανειστές αποτέλεσαν το κυρίαρχο θέμα της.

Χωρίς πτυχίο στα οικονομικά πίστεψε ότι θα μπορούσε να απειλήσει έναν ολόκληρο λαό

Ντάισελμπλουμ

«Μέθοδοι χρηματοδότησης ιρλανδικών γαλακτοκομικών συνεταιρισμών από μία ολλανδική οπτική».

Ανοίγει ξανά η ΕΡΤ με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Κώστα Βαξεβάνη !

Kostas-Vaxevanis2

Στο άνοιγμα ξανά της ΕΡΤ θα προχωρήσει άμεσα ο Αλέξης Τσίπρας. Το θέμα το χειρίζεται κο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς και σύμφωνα  με πληροφορίες του arouraios.gr, στην διοίκηση της νέας Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί ο Κώστας Βαξεβάνης.

Αντώνης Σαμαράς σε συνεργάτες του: «Με αυτά που γίνονται σε 1-2 μήνες θα είμαι ξανά Πρωθυπουργός»

Samaras16

Προβληματισμένος εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς από τις εξελίξεις στις επαφές της νέας κυβέρνησης με τους εταίρους.

ΒΟΜΒΑ από τις ΗΠΑ: "Γερμανία σβήσε ΤΩΡΑ το χρέος της Ελλάδος, όπως έσβησε εκείνη το δικό σας το 1953"!


Μ΄ ένα άρθρο "ΒΟΜΒΑ"... η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Washington Post υπενθυμίζει στο Βερολίνο όσα Μέρκελ και Σόϊμπλε κάνουν πως δεν θυμούνται.

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ενώ ο κόσμος δεν έχει να φάει πληρώνουμε 3 εκατομμύρια ευρώ για 4 εκπομπές στη ΝΕΡΙΤ!


Γράφει η Ντέπυ Γκολεμά και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως έχει κότσια και γράφει ότι έχει "να πει "και να αποκαλύψει . Στη στήλη της στο ένθετο "Reallife" της εφημερίδας "REAL" γράφει σήμερα:

Δείτε με τι αυτοκίνητο μετακινείται ο Αλέξης Τσίπρας! (Φωτογραφίες)

Δείτε με τι αυτοκίνητο μετακινείται ο Αλέξης Τσίπρας! (Φωτογραφίες)

Τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου είναι στραμμένα στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο νέο κυβερνητικό επιτελείο.

"Το ΤΕΛΟΣ της Τρόικα" : ΔΕΙΤΕ το tweet του Όλι Ρεν που ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ! (PHOTO)

«Τέλος η Τρόικα» έγραψε ο Όλι Ρεν στο Twitter, και πολλοί έσπευσαν να σκεφτούν πως ο Ευρωπαίος αξιωματούχος παίρνει το μέρος της ελληνικής κυβέρνησης και του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος κατά την προχθεσινή του συνάντηση με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ… «σκότωσε την τρόικα».
Τελικά ο… πλακατζής πρώην Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, αναφερόταν στο…αντιγριπικό του τσάι, που έχει το ΙΔΙΟ όνομα και (ω... τραγική ειρωνία), το είχε πάρει από την Κριστίν Λαγκάρντ πριν δυο χρόνια!

«Το τέλος της τρόικας. Το αντιγριπικό μου τσάι τελείωσε. Και το τελευταίο φακελάκι. Το πήρα από την Κριστίν Λαγκάρντ το 2012» έγραψε ο Ρεν στον προσωπικό του λογαριασμό, συνοδεύοντας το «τιτίβισμα» και με μια φώτο του εν λόγω τσαγιού έτσι για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις.
Αν αναρωτιέστε τώρα γιατί το ρόφημα ονομάζεται Τρόικα, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για ένα μείγμα τσαγιού από την Κίνα, την Κεϊλάνη και την Ινδία, με αρώματα από περγαμόντο, πορτοκάλι και μανταρίνι.
star.gr

Ταπεινός ..! Δείτε με τι αμάξι κυκλοφορεί ο Αλέξης Τσίπρας (PHOTO)

Ταπεινός και... ΜΑΓΚΑΣ! Δείτε με τι αμάξι κυκλοφορεί ο Αλέξης Τσίπρας (PHOTO)
Η σύγχρονη εποχή που ζούμε... απαιτεί για την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών την χρήση αυτοκινήτου.
Αυτό ισχύει για όλους τους Έλληνες και φυσικά για τον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Όπως παρακολουθήσαμε και από τους τηλεοπτικούς δέκτες,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ένα Audi A4.Το οποιό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το πανάκριβο όχημα του Κυρίου Βενιζέλου.Ένα μεγάλο μπράβο για άλλη ακόμα μια φορά στην Νέα μας Κυβέρνηση...Πραγματικά Άνεμος Αλλαγής...



Πηγή: zougla.gr

Παρέμβαση Τσίπρα για τις πρωτοφανείς καταστροφές από τις πλημμύρες: "Πρώτο μας καθήκον να αποκαταστήσουμε τις ζημιές"!(PHOTO)

Παρέμβαση Τσίπρα  για τις πρωτοφανείς καταστροφές από τις πλημμύρες:
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πωθυπουργό πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι, με θέμα την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία, αφού η Ήπειρος έχει «πνιγεί» από τις βροχοπτώσεις, ενώ έχουν εκκενωθεί και χωριά.
Στην σύσκεψη, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, και ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Εξερχόμενος της σύσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:
«Η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός βρίσκονται αυτές τις ώρες στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται και στο πλευρό των κάτοικων στις περιοχές που βρίσκονται υπό την απειλή των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Χθες και σήμερα είχαμε πρωτοφανή φαινόμενα, με μεγάλο όγκο υδάτων. Ιδίως στη Δυτική Ελλάδα Το ευτύχημα είναι ότι λειτούργησε η κρατική μηχανή και η πολιτική προστασία. Δεν είχαμε απειλή ανθρώπινης ζωής, και ελπίζω να μην υπάρξει μέχρι το τέλος.
Είχαμε βεβαίως ένα πολύ αρνητικό γεγονός, καθώς ένα μνημείο του πολιτισμού μας, το γεφύρι της Πλάκας καταστράφηκε ευτυχώς όχι ολοσχερώς αλλά το τόξο του.
Πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσομε τις επόμενες ώρες την ροή των υδάτων προς την πεδιάδα. Είναι κρίσιμες ώρες στεκόμαστε στο πλευρό των πλημμυροπαθών. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες αυτή τη στιγμή από τους αρμόδιους φορείς, και από αύριο πρώτο μας καθήκον είναι, να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και να αποκαταστήσουμε τις ζημιές.
Θα φύγει σήμερα κιόλας κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Υπ. Υποδομών τον κύριο Σπίρτζη και Πολιτισμού θα εξετάσει επιτόπου τις ζημιές.
Υπάρχει προσφορά από το ΕΜΠ για τη δωρεά μελέτης ανακατασκευής. Η προσπάθεια ανακατασκευής θα ξεκινήσει άμεσα.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ανθρώπινες ζωές και είμαστε στην ευτυχή θέση να πούμε ότι δεν κινδύνευσε και δεν κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή».

star.gr

ΚΡΙΜΑ! Ένα κομμάτι ιστορίας ΧΑΘΗΚΕ μέσα σε λίγα λεπτά! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ιστορικό γεφύρι της Άρτας! (PHOTOS+VIDEO)

ΚΡΙΜΑ! Ένα κομμάτι ιστορίας ΧΑΘΗΚΕ μέσα σε λίγα λεπτά! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ιστορικό γεφύρι της Άρτας! (PHOTOS+VIDEO)
Εν μέσω ισχυρής θύελλας το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας μετατράπηκε σ' ένα σωρό από ερείπια. Το πέτρινο γεφύρι υποχώρησε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων του τελευταίου 24ώρου, με τα ορμητικά νερά του Αράχθου να παρασέρνουν τα σπασμένα κομμάτια.
Πλέον αυτό που έχει απομείνει στη θέση του είναι μόνο ένα τμήμα του στην πλευρά του Μονολιθίου.






Το Γεφύρι της Πλάκας χτίστηκε το 1866 από τον πρωτομάστορα Κωνσταντίνο Μπέκα

Η είδηση προκάλεσε θλίψη στους κατοίκους του Νομού Ηπείρου, καθώς το συγκεκριμένο γεφύρι στα Τζουμέρκα αποτελούσε ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα αρχιτεκτονικής με πέτρα της εποχής. Ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων (19μ. ύψος) και είχε κατασκευαστεί τον 18ο αιώνα και συγκεκριμένα το 1866 από τον πρωτομάστορα Κωνσταντίνο Μπέκα. Το άνοιγμα του επιβλητικού τόξου έφθανε τα 40 μέτρα.



Για χρόνια λειτουργούσε ως τελωνείο μέχρι την προσάρτηση της Ηπείρου στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κατασκευής διευκολύνθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι μετακινήσεις των κατοίκων των χωριών που είναι χτισμένα στις πλαγιές των Τζουμέρκων, καθώς και των μεγάλων κοπαδιών των βοσκών της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να περνούν τον ορμητικό Άραχθο.






Στις 29 Φεβρουαρίου 1944 υπεγράφη εκεί η ειρηνευτική συμφωνία της Πλάκας - Μυρόφυλλου ανάμεσα στον ΕΔΕΣ, τον ΕΛΑΣ και την ΕΚΚΑ, παρουσία των εκπροσώπων του Στρατηγείου Μέσης Ανατολής και της Ελληνικής Στρατιωτικής Διοίκησης, του Αμερικανού ταγματάρχη Ουάινς και του Βρετανού συνταγματάρχη Γουντχάους.

zougla.gr

Δυτική Αχαΐα: Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία - Έφυγαν στέγες, έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν πολλές περιοχές

Δυτική Αχαΐα: Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία - Έφυγαν στέγες, έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν πολλές περιοχές Δύσκολη χαρακτηρίζει την κατάσταση ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος

Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει από χθες στη Δυτική Αχαΐα το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με βασικά χαρακτηριστικάτους ισχυρότατους ανέμους και την έντονη βροχόπτωση. Άσχημη χαρακτηρίζει την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ο όγκος της βροχής που έπεσε στην περιχή ήταν μεγάλος, εξηγεί ο κ. Ραυτακόπουλος, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλές περιοχές. Οι χείμμαροι παρότι είχαν καθαριστεί, όπως είπε δεν "σήκωσαν" τη μεγάλη ποσότητα του νερού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καλλιέργειες, ποιμνιοστάσια και κάποια σπίτια.
Οι πλημμύρες σημειώθηκαν στο Λιμνοχώρι, τα Σαγαίικα, το Λάππα, τα Μποντέικα, την Άνω Αχαΐα , τα Λουσικά, ενώ πλημμύρισε και το παραλιακό τμήμα των Αλυκών.
Επίσης ξηλώθηκε από τον άερα η στέγη σπιτιού στα Αγιοβλασίτικα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ακόμα, οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν την πτώση δέντρων στην Αχαγιά, τον Άραξο, τις Αλυκές.
Η κακοκαιρία προκάλεσε και κατολισθήσεις στις Πόρτες και αλλού και ο Δήμος προσπαθεί με τα λίγα μηχανήματα που διαθέτει αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...