Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

''ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ''; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ...


ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ...ΠOΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΣΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ (ΕΔΏ)

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ!...


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : Ζητάει την ψήφο των Πατρινών . Ζητάει την ψήφο στον Γιώργο Παπανδρέου !


Απέχοντας ελάχιστες ώρες από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής , 25 Ιανουαρίου , ο Γιώργος Κολλιόπουλος ζήτησε την στήριξη όλων των Πατρινών !

Μάθε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζεις - Πόσοι ψηφίζουν στην Αχαϊα- Πόσους σταυρούς βάζουμε

Μάθε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζεις - Πόσοι ψηφίζουν  στην Αχαϊα- Πόσους σταυρούς βάζουμε Όλες οι λεπτομέρειες

Αύριο Κυριακή 25 Ιανουαρίου καλούνται στις κάλπες 276.080 ψηφοφόροι στην Αχαϊα (εκ των οποίων 134.736 άνδρες και 141.344 γυναίκες).

Η διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα από το δεκαπενταμελές, προς την Πρωθυπουργία-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τους σταθμούς της καριέρας του

Φωτ. SOOC/ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ

Όπως έδειξαν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των αυριανών εκλογών και ο Αλέξης Τσίπρας θα κληθεί, την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη, να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Κι όμως! Ο Μελισσανίδης ζητά με αγωγή 500.000 ευρώ από τον Ν. Φίλη - Τι απαντά ο διευθυντής της Αυγής


Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ ζητάει με αγωγή του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης από τον διευθυντή της «Αυγής» και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθήνας, Νίκο Φίλη.

Άδειασαν το μνημονιακό ακόμα και στο σπίτι του (βίντεο)


Αν κάποιος έλεγε ένα χρόνο πριν πως ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ηγούνταν πολιτικού κόμματος που θα διεκδικεί την τρίτη θέση σε βουλευτικές εκλογές κι οι πρώην συνάδελφοί του στο MEGA θα τον “κολλούσαν στον τοίχο”, θα τον περνούσαμε σίγουρα για τρελό. 

Τελικά ποιοι είναι οι Podemos; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!


Ας μου επιτραπεί να επιχειρήσω να κάνω ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ισπανικό πολιτικό κόμμα Podemos, του οποίου ο αρχηγός βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να παραβρεθεί στην κεντρική ομιλία του Α. Τσίπρα στην Ομόνοια.

Με ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ οι εκλογές! - Διαβάστε τον ΚΑΙΡΟ για αύριο Κυριακή!


Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή των εκλογών, όπως και όλο το Σαββατοκύριακο, με τις βροχές και τις καταιγίδες να έχουν τον πρώτο λόγο, κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Κάποιοι τότε τον... κορόιδευαν! Κι όμως ο Βασίλης Λεβέντης έχει πέσει σ' ΟΛΑ μέσα! Οι προφητείες του από το μακρινό 1992! (VIDEO)


Ένα 13λεπτο βίντεο με τις προφητείες και τις προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη…

Χαλαροί πριν την κάλπη! - Τι κάνουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές; (PHOTOS)

Χαλαροί πριν την κάλπη! - Τι κάνουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές; (PHOTOS)
Το προεκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μία μέρα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η βροχή δεν πτόησε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος πήγε στο Σύνταγμα για να βρεθεί κοντά στους ψηφοφόρους της ΝΔ και μάλιστα δεν δίστασε να πάρει και την ντουντούκα για να πει δυο λόγια σε όσους είχαν συγκεντρωθεί εκεί και τον περίμεναν.
«Πάμε γερά, πάμε δυνατά», είπε ο κ. Σαμαράς και φυσικά ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τον χειροκρότησε θερμά.
Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη, βρέθηκε στην «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας, όπου και συναντήθηκε με δημοσιογράφους και είχε μια χαλαρή κουβέντα, λίγο πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη.
Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, όπου και συνομίλησε με ψηφοφόρους του κόμματος, ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδιστής, Γ. Μαργαρίτης, ενώ ο Φώτης Κουβέλης, θα κάνει το τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου, στο εστιατόριο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο.
star.gr

Στο ΣΦΥΡΙ τα ελληνικά νησιά! Σε ποια νησιά έχει μπει πωλητήριο, ποιοι ενδιαφέρονται και ποιες είναι οι τιμές τους!

Στο ΣΦΥΡΙ τα ελληνικά νησιά! Σε ποια νησιά έχει μπει πωλητήριο, ποιοι ενδιαφέρονται και ποιες είναι οι τιμές τους!
Μαζικές πωλήσεις ιδιωτικών νησιών στην Ελλάδα αναμένονται τους επόμενους μήνες , αφού παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα μεταξύ ιδιοκτητών και υποψήφιων αγοραστών.
Με τιμές που ξεκινάνε από 1.000.000 ευρώ, Ελληνες και ξένοι κροίσοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους νησί, με ιδιαίτερη προτίμηση στο Ιόνιο, λόγω φυσικού τοπίου και γειτονικής στεριάς.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου οι αγοραστές είναι κυρίως εκτός ΕΕ, με την πλειοψηφία να προέρχεται από Αραβικά κράτη, ενώ όσοι αποκτήσουν τα νησιά προσβλέπουν σ μελλοντικές συνεργασίες με ξένες εταιρείες στον τομέα του τουρισμού, ή σε μεταπώληση.
Ωστόσο η νομοθεσία σχετικά με την αγοραπωλησία ιδιωτικών νησιών στην Ελλάδα, αποτελεί ταυτόχρονα ενθαρρυντικό αλλά και ανασταλτικό παράγοντα.
Από τη μία όποιος αγοράσει νησί στην Ελλάδα αξίας τουλάχιστον 250.000 ευρώ, αυτομάτως θα λάβει και 5ετή άδεια παραμονής στη χώρα, με δυνατότητα άμεσης ανανέωσης για άλλα 5 χρόνια για τους ίδιους και την οικογένεια τους.
Από την άλλη, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοραπωλησίας του νησιού, απαιτείται μία τεράστια γραφειοκρατική διαδικασία, αφού ο υποψήφιος επενδυτής θα πρέπει να συγκεντρώσει περίπου 32 άδειες για να λάβει την κυριότητα, μεταξύ των οποίων γνωμάτευση της Δασικής Υπηρεσίας αλλά και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ότι το νησί δεν έχει αρχαία.
Επιπλέον ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί η πολιτική αστάθεια της χώρας, που επιτρέπει στους αγοραστές να παζαρέψουν κι άλλο την τιμή. Μάλιστα, από την αρχή της οικονομικής κρίσης μέχρι σήμερα, οι τιμές των ελληνικών νησιών έχουν πέσει κατά 40%, γεγονός που τα καθιστά τα φθηνότερα παγκοσμίως.
Σε κάθε περίπτωση, οι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 40-50 πανέμορφα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων, τη Νήσο Μόδι κοντά στην Κεφαλονιά, τη Νήσο Σοφία στις Εχινάδες, τη Νήσο Βούβαλο στον Αμβρακικό Κόλπο, τη Χερσόνησο Κατακάλι κοντά στην Κόρινθο, το Τραγονήσι στον Σαρωνικό, τη Νήσο Στρογγυλό κοντά στο νησί του Μαράθου και πολλά άλλα στολίδια του Ιονίου και του Αιγαίου.

iefimerida.gr

Μάθε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζεις - Πόσοι ψηφίζουν στην Αχαϊα- Πόσους σταυρούς βάζουμε

Μάθε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζεις - Πόσοι ψηφίζουν  στην Αχαϊα- Πόσους σταυρούς βάζουμε Όλες οι λεπτομέρειες
Αύριο Κυριακή 25 Ιανουαρίου καλούνται στις κάλπες 276.080 ψηφοφόροι στην Αχαϊα (εκ των οποίων 134.736 άνδρες και 141.344 γυναίκες).
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ.
Μάθε πού ψηφίζεις
Για διευκόλυνση των εκλογέων το υπουργείο Εσωτερικών έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Μάθε που ψηφίζεις» μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διεύθυνση και το εκλογικό τμήμα που θα πρέπει να κατευθυνθούν την ερχόμενη Κυριακή.
Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να ενημερώνονται και τηλεφωνικά.
Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 τις παρακάτω ώρες: Παρασκευή 09:00 έως 17:00
Σάββατο 09:00 έως 19:00
Κυριακή 07:00 έως 19:00
Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μεταβολές που ισχύουν είναι εκείνες που ολοκληρώθηκαν και αποτυπώθηκαν στους εκλογικούς καταλόγους που ενημερώθηκαν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014.
Με βάση την συγκεκριμένη ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.
Ως ετεροδημότες δηλαδή θα μπορέσουν να ψηφίσουν όσοι έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Πρακτικά δηλαδή κατοχύρωσαν δικαίωμα ψήφου οι νέοι που γεννήθηκαν μέχρι το 1996 .
Πώς γίνεται η ταυτοποίηση για να ψηφίσουμε
Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο.
Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.
Μπορώ να μην ψηφίσω;
Με βάση το θεσμικό πλαίσιο η απάντηση είναι ότι «εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, η ψήφος είναι υποχρεωτική».
Πάντως μέχρι τώρα ουδέποτε έχει ασκηθεί ποινική διαδικασία σε όσους δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με το νόμο, δικαιολογημένοι να μην ψηφίσουν είναι όσοι έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους, όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό και όσοι έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν λόγω της μη συμπλήρωσης του αριθμού των 40 τουλάχιστον, ετεροδημοτών εκλογέων στην ίδια εκλογική περιφέρεια.
Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια
Οι εκλογείς δε χρειάζεται να ανησυχούν καθώς προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα θα ενημερώνονται με σχετικές ανακοινώσεις για τον αριθμό των σταυρών που μπορούν να βάλουν.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται ο αριθμός των σταυρών εξαρτάται από τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας.
Στη Δυτική Ελλάδα ακολουθεί ο αριθμός εδρών ανα νομό και οι σταυροί προτίμησης:
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 7 (δυο σταυροί προτίμησης)
ΑΧΑΪΑΣ 8 (τρεις σταυροί προτίμησης)
ΗΛΕΙΑΣ 5 (δυο σταυροί προτίμησης)
thebest.gr

Πάτρα: Eξαφανίστηκε 25χρονη από το σπίτι της

Πάτρα: Eξαφανίστηκε 25χρονη από το σπίτι της Την εξαφάνιση δήλωσε ο αδελφός της
Η εξαφάνιση μιας 25χρονης από το σπίτι της στο κέντρο της Πάτρας δηλώθηκε στην αστυνομία. Τη δήλωση της εξαφάνισης έκανε ο 28χρονος αδελφός της κοπέλας. Η νεαρή έφυγε από το σπίτι της στις 18 Ιανουαρίου γύρω στις 10 το πρωί.
thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...