Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Και ο Λευτέρης του Unfollow με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ

Το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Γενάρη μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την «Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση» (ΜΑΡΣ) και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα, αγωνιστές και αγωνίστριες, στη βάση κοινής πολιτικής συμφωνίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «το ψηφοδέλτιο επικρατείας αποτελείται από νέους αγωνιστές, εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων και ιστορικά στελέχη της επαναστατικής αριστεράς».
Το ψηφοδέλτιο δεν έχει επικεφαλής, ενώ την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου καταλαμβάνει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (φωτο). Οι υποψήφιοι:..

  1. Κώστας Γούσης, νέος δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες, μέλος της αντιφασιστικής καμπάνιας για την Ουκρανία. Το διάστημα που φοιτούσε στο ΑΠΘ, πρωτοστάτησε στο φοιτητικό κίνημα του 2006-7. Μέλος του Κ.Σ. της νΚΑ
  2. Γιώργος Γρόλλιος, καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δάσκαλος από το 1985 μέχρι το 1999 και ήταν ένας από τους συνδικαλιστές που ίδρυσαν και συγκρότησαν τις Συσπειρώσεις - Παρεμβάσεις στον χώρο της εκπαίδευσης.
  3. Γιώργος Δελαστίκ, δημοσιογράφος και διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας της ανεξάρτητης Αριστεράς Πριν. Ασχολείται ειδικά με θέματα εξωτερικής και διεθνούς πολιτικής, για τα οποία έχει συγγράψει εφτά βιβλία. Μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
  4. Θανασούλας Δημήτρης, συνταξιούχος τραπεζικός, πρώην συνδικαλιστής της ΟΤΟΕ, ιδρυτικό στέλεχος της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος.
  5. Κωνσταντίνος Κατσιάβαλος, συνταξιούχος μεταλλειολόγος, διετέλεσε μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στο ΙΓΜΕ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ ως συνεργαζόμενος με την Πανεπιστημονική
  6. Γιώργος Ρούσης, αγωνιστής της κομμουνιστικής αριστεράς, ομότιμος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, μαρξιστής ερευνητής και συγγραφέας.
  7. Σπύρος Σακελλαρόπουλος, κοινωνιολόγος και συγγραφέας, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μέλος του Πανελλαδικού Γραφείου της ΑΡΑΝ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
  8. Αντώνης Σταματόπουλος, τεχνίτης σιδηροδρόμων, πρώην πρόεδρος εργαζομένων σωματείου ΜΕΤΡΟ, επιστρατευμένος απεργός.
  9. Τάσος Σταυρόπουλος, φιλόλογος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Eκπαιδευτικών. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ε΄ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής. Είναι γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Σχεδίου Β΄.
  10. Μαρία Στύλλου, ηγετικό και ιδρυτικό μέλος του ΣΕΚ, υπεύθυνη του περιοδικού «Σοσιαλισμός από τα κάτω», με μεγάλη διαδρομή στο κίνημα και στην Αριστερά, ξεκινώντας από τα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1950.
  11. Ειρήνη Φωτέλλη, εργαζόμενη στην ΕΡΤ από το 1994. Τους τελευταίους δεκαεννέα μήνες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο “μαύρο” και για την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ως ενεργό μέλος του ERTOPEN.
  12. Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Unfollow. Ασκεί ανεξάρτητη, αποκαλυπτική δημοσιογραφία και ασχολείται με το μαχητικό ρεπορτάζ. Αυτό τον έχει φέρει σε σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα και ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας.

Οι «στροφές» της διαπλοκής που έγραψαν ιστορία


Μια σύντομη αναδρομή στο σπορ των «κυβιστήσεων» του ελληνικού Τύπου, που άλλαζε τους «εκλεκτούς» του σαν τα... πουκάμισα.

ΕΛΕΟΣ!! Λένε ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα ΔΕΝ κλάπηκαν!! - Διαβάστε τι διδάσκουν τα σχολικά βιβλία! (PHOTO)


Αίσθηση και οργή στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στην κοινωνία προκαλεί η αποκάλυψη για την αναφορά στο βιβλίο Ιστορία της Τέχνης Γ’ ΓΕΛ περί μεταφοράς και όχι κλοπής των γλυπτών του Παρθενώνα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα διπλώματα οδήγησης που ΔΕΝ θα ισχύουν πλέον (PHOTO)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα διπλώματα οδήγησης που ΔΕΝ θα ισχύουν πλέον (PHOTO)

Νέο χαράτσι για τους κατόχους διπλωμάτων οδήγησης δικύκλων έως 50 κυβικών...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ η δημοτική αστυνομία! - Πού θα ιδρυθούν νέα τμήματα;



Με τη βούλα του ΣτΕ επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία εντός της ΕΛ.ΑΣ. με συγκεκριμένς αρμοδιότητες και ίδρυση νέων τμημάτων.

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο!! - "Έκοψαν" τις γυναίκες από τη φωτογραφία των ηγετών στο Παρίσι!! (PHOTOS)

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο!! -

Τη Δευτέρα μια εφημερίδα ακραίων ορθόδοξων και εβραϊκών πεποιθήσεων, η ισραηλινή The Announcer, αποφάσισε να κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τους συγκεντρωμένους ηγέτες στην ιστορική πορεία του Παρισιού, ωστόσο η φωτογραφία εμφανίζεται αλλοιωμένη αφού οι γυναίκες που συμμετείχαν σ' αυτήν έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Το πετρέλαιο και η βενζίνη ΔΕΝ θα ακριβύνουν ΠΟΤΕ ξανά!


Το πετρέλαιο δεν θα φθάσει ποτέ ξανά τα 100 δολάρια, δήλωσε ο γνωστός Σαουδάραβας πρίγκιπας Alwaleed bin Talal.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ από γνωστό δημοσιογράφο: "Με εντολή Σαμαρά καταστρέφονται αρχεία σε ηλεκτρονική και έντυπη μόρφη"


Πριν από λίγο στην προσωπική σελίδα που διατηρεί ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελος στο Face Book δημοσίευσε μια …σοβαρότατη καταγγελία, που αφορά στην καταστροφή  αρχείων  του δημοσίου με εντολή Σαμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εκπτώσεις στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών!


Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Εσείς τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές;


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Εσείς τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ στο Ρέθυμνο! Η θάλασσα βγήκε στην... ΣΤΕΡΙΑ! (PHOTOS)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ στο Ρέθυμνο! Η θάλασσα βγήκε στην... ΣΤΕΡΙΑ! (PHOTOS)

Στο «μάτι της κακοκαιρίας» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κρήτη, όπου έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αλλά και των θυελλωδών ανέμων.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ποιο ΚΟΜΜΑ δεν κατεβαίνει στις εκλογές;


Τη μη συμμετοχή του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφάσισε το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη.

ΤΩΡΑ: Αεροσκάφος της Emirates άλλαξε πορεία πάνω από την Γερμανία και αντί για Ντουμπάι, πηγαίνει...!

ΤΩΡΑ: Αεροσκάφος της Emirates άλλαξε πορεία πάνω από την Γερμανία και αντί για Ντουμπάι, πηγαίνει...!
Επιβατικό αεροσκάφος της Emirates που πετούσε από το Λονδίνο στο Ντουμπάι, έχει εκτραπεί της πορείας του και κατευθύνεται προς το Μόναχο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail η πτήση ΕΚ8 το οποίο αναχώρησε από το Χίθροου το πρωί έλαβε εντολή να προσγειωθεί στη γερμανική πόλη αν και τελικός του προορισμός ήταν το Ντουμπάι.
Τα δεδομένα από  flightradar24 που καταγράφει τις πτήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι το αεροσκάφος άλλαξε πορεία πάνω από τη Γερμανία.
Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι το αεροσκάφος Α380 της Emirates μπορεί να έχει εκτραπεί για «επιχειρησιακούς λόγους», ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Πηγή: iefimerida.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Άγιος από σήμερα ο Γέροντας Παΐσιος


Η πολυαναμενόμενη αγιοκατάταξη του ούτως ή άλλως αγίου στη συνείδηση των Ορθοδόξων Γέροντος Παϊσιου του Αγιορείτου είναι πλέον γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Αγιορείτικο ΒΗΜΑ, σήμερα η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου έλαβε τη σχετική απόφαση και ο Γέροντας Παΐσιος κατατάσσεται πλέον στους αγίους.

ΒΟΜΒΑ στη Νέα Δημοκρατία: Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά!


Νέα κόντρα ξεσπάει σήμερα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή και μέλους της Πολιτικής τους Γραμματείας Στάθη Λεουτσάκο σήμερα το πρωί στο Mega. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι ο τρομοκράτης δολοφόνος Ξηρός είναι “συνεργάτης του Πρωθυπουργού”! Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αθλιότητα και καλούνται όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη δήλωση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...