Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αβραμόπουλος ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;



Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει να σκέπτονται την επόμενη μέρα και επειδή το πρώτο πρόβλημα της νέας Βουλής που θα συσταθεί είναι η εκλογή ΠτΔ στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να ρίχνουν ονόματα στο τραπέζι.

Τέρμα οι πολικές θερμοκρασίες! Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα, Σάββατο 10 Ιανουαρίου! Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλη τη χώρα!


Με ήπιο καιρό και με άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ, αλλά στα νότια και στον Κορινθιακό θα είναι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το πρωί θα είναι χαμηλή, όμως το μεσημέρι θα φτάσει στα βόρεια στους 10 με 12 βαθμούς και στα δυτικά και τα νότια στους 13 με 16. 

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΜΜΕ: Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε στο μάτι τα Μέσα;;;


Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της «Τελείας»

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της «Τελείας»

Οι υποψήφιοι βουλευτές της «Τελείας» σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας ανακοινώθηκαν σήμερα.

Αναβάλλεται η επίσκεψη Σαμαρά στην Δυτική Ελλάδα



Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία και σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως οι συναντήσεις και οι επαφές του Πρωθυπουργού στην περιοχή να γίνουν την προσεχή Δευτέρα, χωρίς ωστόσο η ημερομηνία να έχει οριστικοποιηθεί 100%.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει το παρών αύριο στο Παρίσι για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο γαλλικό λαό που δοκιμάζεται από τις επιθέσεις. Ευρωπαίοι ηγέτες μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας πρωθυπουργόαποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου Ολάντ και θα παραβρεθούν στη σιωπηλή πορεία  στο Παρίσι.

konstantinos flamis

"Έσβησε" ο 10χρονος Βαγγέλης - Παναγιώτης - Σήμερα η κηδεία του


Στην ηλικία των 10 μόλις ετών έσβησε ο Βαγγέλης - Παναγιώτης Αντ. Θεοδωρακόπουλος μετά από γενναία μάχη με τη λευχαιμία. Το πένθος για την οικογένεια, τους γονείς και τα τρία αδέλφια του είναι βαρύ. Ο Βαγγέλης - Παναγιώτης ήταν το μικρότερο μέλος της ομάδας Patras Futsal Club που συμμετέχει στο ποδόσφαιρο σάλας, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος.

Ο μικρός πήγαινε σχολείο στο 50ο Δημοτικό και η είδηση του χαμού του "πάγωσε" συμμαθητές και δασκάλους.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν στη μνήμη του παιδιού χρήματα στον Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα".

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...