Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόμος στη ΝΔ από τον Τζιτζικώστα



Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται στη ΝΔ λόγω Τζίτζι...

Η άρνηση του Μεϊμαράκη να πάρει θέση και να διευκρινίσει αν θα είναι υποψήφιος έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Όσο διαρκεί αυτό το χαοτικό τοπίο, ο χρόνος κυλάει υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος έχει υψηλά ερείσματα στη νεολαία του κόμματος και στη συνείδηση των πολιτών έχει παγιωθεί η πεποίθηση ότι δεν είναι του κομματικού σωλήνα αφού κατάφερε να πάρει την περιφέρεια χωρίς τη στήριξη της ΝΔ.

«Αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα, θα μας πάρει το κόμμα μέσα από τα χέρια μας» είναι η ατάκα που κυκλοφορεί τελευταία στους κόλπους της Συγγρού, αν και κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά και πλέον σφάζονται όλοι μεταξύ τους. Ο Μεϊμαράκης δε, έχει τσακωθεί και με τον Παπαμιμίκο και με τον Καραμανλή. Ο Βορίδης κάνει πίσω, η Ντόρα περιμένει και τελικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος.

Είναι όλοι εναντίον όλων και ο καθένας κοιτάει την προσωπική του πολιτική επιβίωση.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...