Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ο Σταύρος θα «φάει» τη Ζωή με τις ευλογίες του Τσίπρα



Ως γνωστόν στην πολιτική ισχύει ο κανόνας: Ο ίσιος δρόμος είναι αδιάβατος!
 
Ο Τσίπρας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό γι΄αυτό και στο παρελθόν με υπομονή και επιμονή σε τεθλασμένους δρόμους κατάφερε να «φάει» σχεδόν όλους τους πολιτικούς του εσωκομματικούς αντιπάλους.
 
Με υπομονή και μεθοδικότητα έφαγε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέκο Αλαβάνο, αλλά και αμέσως μετά τον Φώτη Κουβέλη.
 
Με την ίδια υπομονή κατάφερε να «καθαρίσει» και τον Βαρουφάκη, όταν αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του ο Γιάνης αποτέλεσε σοβαρή απειλή για το πολιτικό του προφίλ.
 
Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι στο παρασκήνιο διεξάγεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να καθεραίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Προεδρία της Βουλής με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και το μικρότερο πολιτικό κόστος από τον σάλο που εκ των πραγμάτων θα δημιουργηθεί.
 
Όπως όλα δείχνουν πρώτο μέλημα του Τσίπρα είναι να τελειώνει με την Κωνσταντοπούλου και μετά να εξετάσει το ενδεχόμενο των εκλογών.
 
Ειδικό ρόλο για την αποδόμηση της Κωνσταντοπούλου έχει αναλάβει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης.
 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Οι φήμες οργιάζουν ότι υπάρχει άτυπη συμφωνία στο παρασκήνιο μεταξύ Τσίπρα και Σταύρου Θεδωράκη προκειμένου ο τελευταίος, λειτουργώντας ως... κασκαντέρ να αναλάβει τον συντονισμό της συγκέντρωσης των υπογραφών εναντίον της Ζωής για να προκληθεί η πρόταση μομφής εναντίον της.
 
Μιλάμε βεβαίως για την πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία ήδη ετοιμάζει το Ποτάμι και έχει ενημερώσει σχετικά επί του σχεδίου αυτού τις κοινοβουλευτικές ομάδες των άλλων κομμάτων.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να αναμένει λυτρωτικά τη σχετική πρωτοβουλία από το Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς δεν επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία ώστε να μην ρίξει προσωπικά νερό στον μύλο της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν ότι ο Σταύρος και ο Αλέξης τα λένε τακτικά και έχουν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία παρά τις διαβεβαιώσεις του Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το Ποτάμι και τις μνημονιακές δυνάμεις.
 
Θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι ο Τσίπρας θα υποστηρίξει εμμέσως την διαδικασία η οποία προωθείται σταδιακά με τις... ευλογίες του.
 
Το ερώτημα είναι βέβαια «με τι αντάλλαγμα ο Θεοδωράκης θα αναλάβει αυτό τον... άχαρο ρόλο να «εκτελέσει» τη Ζωή;».

Ο Σταύρος ως γνωστό δεν κάνει τίποτα τζάμπα... 

πηγή :  www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...