Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Καβγάδες, γκρίνιες και μιζέρια στο επιτελείο του Mega...




Ο Στραβελάκης επικρίνει διευθυντές και αρχισυντάκτες...  - Συμφωνία των μετόχων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου !

Βαρύ το κλίμα στο κανάλι της Μεσογείων με τους δημοσιογράφους να έχουν φτάσει τα όριά τους. Στην πίεση της δουλειάς στο Mega έρχεται να προστεθεί και η καθημερινή μιζέρια που απορρέει από τους καβγάδες και την ένταση στα ανώτερα κλιμάκια του καναλιού. Οι εργαζόμενοι είναι οι μόνιμοι αποδέκτες της γκρίνιας των προϊσταμένων τους. Κάτι η φημολογία για περικοπές, απολύσεις και η αδυναμία χρηματοδότησης, κάτι τα πολύ χαμηλά νούμερα συνολικά του καναλιού και ειδικότερα του δελτίου, και η γκρίνια έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Οι καυγάδες και η διαρκής ένταση είναι καθημερινό φαινόμενο και ξεκινούν από νωρίς το πρωί, κορυφώνονται στις συσκέψεις και συνεχίζουν μέχρι το τέλος του δελτίου.

Ο Νίκος Στραβελάκης, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, είναι επικριτικός πολλές φορές με τους διευθυντές σύνταξης και τους αρχισυντάκτες και αυτοί με τη σειρά τους στρέφονται εναντίον των ρεπόρτερ, που έχουν γίνει οι μόνιμοι αποδέκτες της καθημερινής γκρίνιας, ενώ αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στα όριά τους, κυρίως οι πιο παλιοί. 

YΓ Κάποιοι ελπίζουν σε αναστροφή του κλίματος μετά τη συμφωνία των εκδοτών-μετόχων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Τηλέτυπος κατά 15 εκατ. ευρώ, με την έκδοση νέων μετοχών. 

πηγή : zoornalistas.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...