Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Έρχονται χιόνια την Κυριακή - Η πρόβλεψη μέχρι την Τετάρτη !


ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ΚΑΙΡΟΣ

Ε ρε γλέντια, τρικούβερτα ... Η φωτογραφία που θέλει να ξεχάσει ο Καραμανλής


Ε ρε γλέντια, τρικούβερτα. Αυτά είναι γούστα. Κώστας Καραμανλής και Άκης Τσοχατζόπουλος σε τρελά κέφια το 1996 στην Πλάκα, στο «Περιβόλι του Ουρανού» δίνουν τα... ρέστα τους.

BOMBA! Θα "πέσει" το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σ' όλη την Ελλάδα! Δείτε το πότε...


Το πρόσφατο περιστατικό διακοπής της σύνδεσης της Βορείου Κορέας με το παγκόσμιο δίκτυο, για διάστημα περίπου δέκα ωρών, επανέφερε στη δημοσιότητα μελέτη της Dyn Research, η οποία σκιαγραφεί στον παγκόσμιο χάρτη τις χώρες που θεωρητικά κινδυνεύουν από ένα διαδικτυακό μπλακ άουτ.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ποια εταιρεία ΚΟΛΟΣΣΟΣ της χώρας βαράει ΚΑΝΟΝΙ;


Χωρίς την αποκρατικοποίηση, στην… ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να μπει λουκέτο. Αυτό υποστηρίζει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΡΟΝΤΕΟ το ΠΑΣΟΚ! Απίστευτος ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Βενιζέλου - Παπανδρέου! Δείτε τις ΑΤΑΚΕΣ που θα σχολιαστούν...


Η ρήξη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και τον Γιώργο Παπανδρέου, τον γιο του ιδρυτή του κόμματος, είναι οριστική και αμετάκλητη. Το νερό για τη δημιουργία κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό έχει μπει στ’ αυλάκι και αυτό ακριβώς είναι που κάνει τις δυο πλευρές να κόβουν τις γέφυρες επικοινωνίας. 

Πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης - Εφυγε η πραγματική «ιστορία» της «Ελευθεροτυπίας»


Μία μεγάλη μορφή της δημοσιογραφίας άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των Χριστούγεννων σε ηλικία 77 ετών. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος πέθανε το βράδυ στις 21:00 "προδομένος" από την καρδιά του.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...