Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως ΔΕΝ μετακινούνται όλοι οι βουλευτές με λιμουζίνες... - Ποια είδαμε να περιμένει το λεωφορείο; (PHOTO)


Στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο απαθανατίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

paisios

«Ο Χριστός με τη μεγάλη Του αγάπη και με την μεγάλη Του αγαλλίαση που σκορπάει στις ψυχές των πιστών με όλες τις άγιες γιορτές Του, μας ανασταίνει αληθινά αφού μας ανεβάζει ψηλά πνευματικά. Αρκεί να συμμετέχουμε και να έχουμε όρεξη πνευματική να τις πανηγυρίζουμε πνευματικά. τότε τις γλεντάμε πνευματικά και μεθάμε πνευματικά από το παραδεισένιο κρασί που μας φέρνουν οι Άγιοι και μας κερνούν .

Χέρι - χέρι Τσίπρας και Κουβέλης για εκλογές


Το deal των δυο πολιτικών αρχηγών έχει γίνει. Η συνεργασία τους θα ανακοινωθεί και επίσημα μετά την προκήρυξη των εκλογών. Εχθές εξάλλου στη συνεδρίαση των οργάνων της ΔΗΜΑΡ ο Κουβελης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Τσίπρα και είπε ότι το κόμμα του δεν θα συμβάλλει στην παράταση της σημερινής κυβέρνησης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...