Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

ΤΕΤ Α ΤΕΤ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!


ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !

Το έγκλημα που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο: Πατέρας ΣΚΟΤΩΣΕ τον φονιά του γιου του και αγαλλίασε η ψυχή του! [video]


«Ξαλάφρωσα, αγαλλίασε η ψυχή μου»

Αυτές είναι οι πιο ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ επιχειρήσεις στην Ελλάδα... - Ποιες έχουν τα ΗΝΙΑ της οικονομίας;;;


Τη λίστα με τα οικονομικά αποτελέσματα των 500 πρώτων επιχειρήσεων με βάση κύκλο εργασιών και των 100 αντίστοιχων σε κέρδη προ φόρων, παρουσιάζει η έκδοση της Direction, «Οι ισχυροί της ελληνικής οικονομίας». Στην κορυφή της λίστας φιγουράρουν τα Ελληνικά Πετρέλαια και η Motor Oil και ακολουθούν η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ.

Πάτρα: Μέσα στο Παράρτημα βρίσκονται νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου - Έσκαψαν τον τοίχο - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.- ΦΩΤΟ

ΞΑΝΑΕΚΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

20:10 Επέστρεψαν στο Παράρτημα οι συμμετέχοντες στην πορεία. Νεαροί βρίσκονται μέσα στο χώρο του κτιρίου αφού πραγματοποίησαν ανακατάληψη σπάζοντας τον τοίχο με αξίνες. 

Λιποθύμησε ο Νίκος Ρωμανός- Βρίσκεται σε οριακή κατάσταση λένε οι γιατροί


Λιποθυμικό επεισόδιο είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ… ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

Ο Βενιζέλος ψάχνει… έξοδο διαφυγής


Στα αδιέξοδά τους οι κυβερνητικοί συνεταίροι ψάχνουν απεγνωσμένα για οδούς διαφυγής και περιορισμού της επαπειλούμενης συντριβής τους.

Καπνοβιομηχανίες: Κέντρο παράνομου εμπορίου τσιγάρων η Πάτρα


Το παράνομο εμπόριο τσιγάρων εξακολουθεί να αυξάνεται στην Αθήνα, το Περιστέρι, τη Λάρισα, τον Βόλο, το Ηράκλειο, την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα. Αυτό διαπιστώνει έρευνα της Nielsen που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2014 σε 20 πόλεις της χώρας με τη μέθοδο της συλλογής χρησιμοποιημένων πακέτων.

Δύο Πατρινές στο Κατάρ - Δυναμικές επιστημόνισσες στην αναπτυξιακή "μηχανή" της χώρας του Εμίρη

Δύο Πατρινές στο Κατάρ - Δυναμικές επιστημόνισσες στην αναπτυξιακή "μηχανή" της χώρας του Εμίρη Μιλούν στο thebest.gr για την εμπειρία σε μια χώρα- συνώνυμο των επενδύσεων


Το Κατάρ είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια γαργαλάει ευχάριστα τον ουρανίσκο των Ελλήνων με εκείνο το εξωτικό «ρο», που συνοδεύει συνήθως τις αναφορές στα πετρέλαια αλλά και στον Εμίρη του, κάθε επίσκεψη του οποίου ανάβει τα φλας, ιδίως όταν γίνεται συνοδεία δηλώσεων ή διαρροής πληροφοριών για αγορές νησιών και επενδύσεις. Καταστάσεις, που ανεβάζουν τη λίμπιντο στον ουρανό της χλιδής, σε μια χώρα όπως η δική μας, η οποία ακόμη περιμένει να δει την περίφημη ανάπτυξη που προς στιγμήν είναι επιβιβασμένη στο τρένο των αόριστων προσδοκιών.

Τραύμα για τον τουρισμό η αύξηση του ΦΠΑ στη διαμονή



Καμία δικαιολογία δεν είναι ικανή να καλύψει την κακή επιλογή με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑΣ, διπλασιάζοντας τον Φ.Π.Α. στη διαμονή στα ξενοδοχεία και στα επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια, προκειμένου να ξεπεραστούν τα κενά που υπάρχουν στις σχέσεις μας με τους δανειστές μας.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ για 6.000 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις!!!

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ για 6.000 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις!!!
Ποιο είναι το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 6.000 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις; Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...