Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εξαφανίζεται για μέρες ο ήλιος από την Πάτρα


"Θα εξαφανιστεί'' ο ήλιος σε όλη την Ελλάδα, ως και τα μέσα Δεκεμβρίου .... Ο λόγος;

Την "έπεσαν" στον Αλέξη Κούγια !


Σε ένα κείμενο στο indymedia, που υπογράφουν οι «Αναρχικοί με Συνείδηση» αναφέρεται: «Στις 26/11 το μεσημέρι για καλή μας τύχη πετύχαμε τον υπερασπιστή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ να πίνει τα τσεκουράκια του στην οδό Κωλέτη, κοντά στο σημείο που έπεσε ΝΕΚΡΟΣ ο 15χρονος ....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ποιους είδε ο Σταυρος Θεοδωράκης στην βόλτα που έκανε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου


Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στο Ιντεάλ, ενώ χθες είχε παραστεί σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Αίγιο. 

Ο Πατρινός που τραυματίστηκε την παραμονή της γιορτής του - ΦΩΤΟ


Ένας μικρός τραυματισμός στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν στάθηκε αρκετός για να αποτρέψει τον γνωστό συμπολίτη  γιατρό και δημοτικό συμβουλο Ανδρέα Νικολάου από το να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Πάτρας.

Ξεκινάει σε λίγες μέρες η Εκπομπή “Δελτίο Τύπου” με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο στο ΣΚΑΙ Πάτρας 89.4 !


Ο γνωστός Δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ξεκινάει την νέα του δημοσιογραφική – ενημερωτική εκπομπή με τίτλο “Δελτίο Τύπου” στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 fm .

Πάτρα: Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε 4 μεγάλα προγράμματα απασχόλησης και 2.495 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας !

Πάτρα: Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε 4 μεγάλα προγράμματα απασχόλησης και 2.495 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας  Οι συνεργασίες με ΟΛΠΑ και Πανεπιστήμιο

Τέσσερα μεγάλα προγράμματα που θα «ανοίξουν» χιλιάδες θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε Δήμους, Περιφέρειες και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα «βγουν στον αέρα» μέχρι το τέλος του 2014 όπως ανακοίνωσε από την Πάτρα ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Πάτρα: Τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα γιορτάζει σήμερα η πόλη!

Πάτρα: Τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα γιορτάζει σήμερα η πόλη

Το πρωί εψάλη στον νέο ιερό ναό πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρου .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...