Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πολύ καλό το αλλά με τον Τοτό το ξέρετε - Νέα δημοσκόπηση φέρνει την Νέα Δημοκρατία μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ!


Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία δίνει νέα δημοσκόπηση της Interview που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Βεργίνας TV.

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!! - Πώς είναι η ζωή ενός ΑΣΤΕΓΟΥ;;

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!! - Πώς είναι η ζωή ενός ΑΣΤΕΓΟΥ;;

Ένας άστεγος άνδρας στο Austin μας παρουσιάζει μέσα από τα δικά του μάτια τις δύσκολες συνθήκες της ζωής του. 

ΑΙΣΧΟΣ!! Ζητάνε από ΕΓΚΥΟ υπάλληλο ή να "ΡΙΞΕΙ" το παιδί της ή να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!


Η καταγγελία κατατέθηκε από το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τενχικών, σύμφωνα με το οποίο έγκυος εργαζόμενη σε εταιρεία στο Ηράκλειο δέχτηκε απειλές για να ρίξει το παιδί της και να συνεχίσει να έχει τη δουλειά της! 

ΧΑΜΟΣ με τον ξυλοδαρμό του περιπτερά από άντρες των ΜΑΤ - Οι αστείες δικαιολογίες και όλες οι τελευταίες εξελίξεις (VIDEO)

Το βίντεο της ΝΤΡΟΠΗΣ!! - Άντρες των ΜΑΤ ΔΕΡΝΟΥΝ και ΚΛΕΒΟΥΝ εργαζόμενο σε περίπτερο... (VIDEO)

Ένα βίντεο που προκαλεί πολλά ερωτήματα για το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας, σαρώνει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και φαίνεται να δείχνει ένα στιγμιότυπο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Καρέ καρέ το πως ο υποτιθέμενος αναρχικός κατέβασε το παντελόνι του στην πορεία στην Πάτρα - Φόρα παρτίδα ο ποπός του....


Απ’ όλα τελικά είχε ο «μπαξές» χθες κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που ξεκίνησε από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και διοργανώθηκε από φορείς, συλλόγους και φοιτητές στην Πάτρα για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...