Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Εαν υπάρχει κράτος και κυβέρνηση, να εμφανίσει τώρα τους δύο δήθεν υπερτυχερούς φαντάσματα όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη! Αλλιώς οι τυχεροί είναι παραμύθι για να φάνε τα δισεκατομμύρια του λαού!

klirwsi_tzoker_643_355

Δύο υπερτυχερούς ανέδειξε η «χρυσή» κλήρωση του Τζόκερ. Οι χρυσοφόροι αριθμοί είναι 9, 14, 20, 24, 30 και τζόκερ το 16.

ΧΕΣΜΕΝΟΣ!Χειρότερος από τον μειοδότη Σημίτη. Φοβάται θερμό επεισόδιο με Τουρκία. Φήμες ότι θα φύγει νύχτα με άγνωστη πτήση!


Πρόκληση χαρακτήρισε τις τελευταίες ενέργειες της Τουρκίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Κύπρο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών Αθήνας και Λευκωσίας εν μέσω προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ REAL FM ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!!!


ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Ο... ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙ;

ΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...


ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΣΤΥΛΙΟΣ!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ποιοι λέτε ότι δεν ήθελαν να πάνε κόντρα στην ΝΔ και απουσίαζαν σήμερα από σημαντική συνεδρίαση στον Δήμο Πατρέων;


Εκτάκτως σήμερα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με την προσφυγή ενάντια στην ακύρωση από τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για εναντίωση στην εφαρμογή του νόμου 4250/2014 περί «αξιολογήσεων» και στο λεγόμενο επανέλεγχο των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Χαμός και σήμερα στην Αγίου Ανδρέου - Το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταξύ Γούναρη και Πατρέως - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ


Χαμός στην Αγίου Ανδρέου λόγω του αυξημένου κυκλοφοριακού προβλήματος. Ιδιαίτερα στο τμήμα μετά την Γούναρη επικρατεί πανζουρλισμός.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...