Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Άγγελος Τσονάκας και η σημερινή συζήτηση που είχαμε για τον καταλυτικό ρόλο του διαδικτύου - Δείτε πως ξεκίνησε η όλη ιστορία του patra gossip-news.gr !


Ο Πατρινός γραφίστας και δημιουργός της μοναδικής διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης - του www.beebox.gr , Άγγελος Τσονάκας , ήταν ο καλεσμένος της σημερινής μου εκπομπής !

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΙΕΚ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;


ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΕΚ!

Άσε μας ρε Αργύρη !!! Σε άλλη χώρα ζεις αγόρι μου ; ... Αίτηση Ντινόπουλου για να ασφαλίζεται ως ΑΝΕΡΓΟΣ δημοσιογράφος!!! Ποια είναι η απάντησή του στο σκάνδαλο;


Μια αίτηση προς τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) που αποδίδεται στον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο τον φέρει να ζητά το 2013 την κατ΄ εξαίρεση ασφάλισή του στον Οργανισμό, ως άνεργου δημοσιογράφου.

Ποιος θα κάτσει στην «ηλεκτρική καρέκλα» του σημερινού "Οne Man Show" ; - Όλη η αλήθεια για το WEB TV του beebox.gr και ποιος στα αλήθεια κρύβεται πίσω από όλο αυτό !


Με ερωτηματικά και κουιζάκια ξεκινάω την προθέρμανση του σημερινού "One Man Show" !

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος για το Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας !


Με αφορμή το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας, ως προς την επαρκή στέγαση λειτουργιών του, εξαιτίας του φετινού αυξημένου (κατά πολύ) αριθμού Τμημάτων αλλά και του όγκου των Καταρτιζομένων, εν όψει δε και του άμεσου κινδύνου μη ενάρξεως των μαθημάτων του Φθινοπωρινού Εξαμήνου για δεκάδες μαθητές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αφού έθεσε το ζήτημα, τόσο στον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδεία κ. Γιώργο Στύλιο, όσο και στην αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, από τους οποίους σύμφωνα με την ανακίνωση του κ. Τριανταφυλλόπουλου, επιρρίπτονται ευθύνες στον Δήμο Πατρέων για τη διαρκή άρνησή του να συμβάλλει θετικά, με δημόσια παρέμβασή του,τονίζει:

Εβγαλε ανακοίνωση το ΓΕΣ και διαψεύδει τον ΚΟΣΜΟ για τον 19χρονο! Αλήθεια.... ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΣ; Καμία όμως ανακοίνωση για τους υπευθύνους που οδήγησαν στον θάνατο τα παλικάρια! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και αφορούν σε καταγγελίες σχετικά με το Δεκανέα (ΠΖ) Φώτη Ανδρικόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Βόλου, χαρακτηρίζονται ως αναληθή.

Αθώοι Φλαμής, Μαρίνος, Παπαγιαννόπουλος !


Παμψηφεί αθωωτική ήταν η απόφαση σήμερα το πρωί του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για τους δημοσιογράφους Κωνσταντίνο Φλαμή και Ζώη Μαρίνο και για τον εκδότη της εφημερίδας «Κόσμος» Τάσο Παπαγιαννόπουλο οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σ' ένα χρόνο φυλάκιση και τριετή αναστολή (καθώς και σε πρόστιμο 3.000 ευρώ έκαστος) για την χωρίς άδεια δημοσίευση φωτογραφιών της ηθοποιού και μοντέλου Νικολέτας Ράλλη τον Απρίλιο του 2008.

Αντί να τρώει τον άμπακο ο Αβραμόπουλος, ας πήγαινε στο σπίτι του 19χρονου - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ !


Με τις ώρες περίμεναν σήμερα οι δημοσιογράφοι να τελειώσει ο κ. Αβραμόπουλος το φαγητό του και τις... βραβεύσεις στην εκδήλωση που έγινε στον Αραξο.

''ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ''...


...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΟΠΛΙΤΗ...

«Μου φέρονται απαίσια, δεν μου δίνουν άδεια για να φύγω»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στο οικογενειακό του περιβάλλον ο άτυχος Πατρινός οπλίτης, Φώτης Ανδρικόπουλος, μία μόλις ημέρα πριν τη συμμετοχή του στη μοιραία άσκηση που του έκοψε το νήμα της ζωής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος της Πάτρας».

"Ο Σαμαράς σκέφτεται Μαρινάκη για πρόεδρο Δημοκρατίας" - Πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο για τους δύο πρώην κολλητούς φίλους !


Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...