Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Άσε μας ρε Κυριάκο !!! Δεν "μασάει" από τέτοια ο Δήμαρχος - Με ποια τιμωρία απειλεί τον Κώστα Πελετίδη ο Μητσοτάκης;


Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις απέστειλε χθες το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τους φακέλους των πέντε δήμων -που χθες κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης- προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

Αυτός είναι ο Πατρινός που συνελήφθη με λαθρομετανάστες - Ποια είναι η σχέση με την εταιρεία του - Το "παρελθόν" του στην Ανκόνα της Ιταλίας


Η ασφάλεια Πατρών συνέλαβε συγκεκριμένα δύο Ελληνες 64 και 52 ετών, μία Ελληνίδα, 40 ετών και δύο Ιρακινούς 36 και 40 ετών, ενώ σε φορτηγό εντοπίστηκαν να κρύβονται 12 υπήκοοι Συρίας και ένας από το Ιράκ. 

Υπάρχει ζωή στον Άρη;;; Η νέα φωτογραφία που τράβηξε το Curiosity και άναψε "ΦΩΤΙΕΣ" στο Ίντερνετ! Η NASA δεν έχει δώσει ΚΑΜΙΑ απάντηση!

Υπάρχει ζωή στον Άρη;;; Η νέα φωτογραφία που τράβηξε το Curiosity και άναψε

Μία φωτογραφία από τον πλανήτη Άρη που κατάφερε (;) να τραβήξει το όχημα Curiosity της NASA άναψε φωτιές στο ίντερνετ για το εάν δείχνει πραγματικά μία... μπάλα στο έδαφος του πλανήτη Άρη!

ΤΡΩΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Ψωμί με ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ουσία κυκλοφορεί στην χώρα μας!!! Διαβάστε την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Επικίνδυνο ψωμί από τη Βουλγαρία, το οποίο περιέχει την απαγορευμένη καρκινογόνα ουσία «σταχτίνη», περνά τα σύνορα και φτάνει στη χώρα σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κ. Στέλιου Μωραΐτη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...