Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαίνουν κορύνες σε Αγίου Ανδρέου, Κορίνθου, Γούναρη και Γερμανού - Τα σενάρια που εξετάζει η δημοτική αρχή


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες εκ μέρους της δημοτικής Αρχής Πάτρας για την κατάρτιση ολοκληρωμένης πρότασης για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : "Έξω καρδιά" και πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά ο Σάκης Καντάς - Δείτε τα όσα μου δήλωσε πριν λίγο στο www.beebox.gr !


Η συζήτηση κύλησε έτσι όπως την είχα προσχεδιάσει στο μυαλό μου !

Ο Σάκης Καντάς σημερινός μου καλεσμένος στο "One Man Show" και το www.beebox.gr !


Με το δεξί κύλησε η πρεμιέρα του κύκλου των διαδικτυακών εκπομπών που μόλις ξεκίνησε μέσα από το portal "www.beebox.gr" . 

ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ...


ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα προϊόντα και οι τιμές που επιτρέπεται να πωλούν κυλικεία και καντίνες!!!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα προϊόντα και οι τιμές που επιτρέπεται να πωλούν κυλικεία και καντίνες!!!

Ποια προϊόντα επιτρέπεται να πωλούν τα σχολικά κυλικεία και καντίνες και σε ποιες τιμές Μόνο συγκεκριμένα τρόφιμα επιτρέπεται να διατίθενται από τα κυλικεία και τις σταθερές καντίνες, που λειτουργούν εντός των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, ενώ ισχύουν και ανώτατες τιμές ανά είδος, όπως επισημαίνει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), με σημερινή ανακοίνωσή του.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Η Coca Cola θα δώσει τα λεφτά της αγωγής στα παιδικά χωριά SOS!!!


Σε μη κυβερνητικές οργανώσεις προτίθεται να διαθέσει τα χρήματα -εφόσον τα πάρει -της αγωγής ύψους 1 εκατ ευρώ που κατέθεσε η Coca Cola εναντίον των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.

Επιτέλους! Ανάσα για εκατομμύρια φορολογούμενους!!! Πόσο μειώνονται τα τεκμήρια των ΙΧ;


Με τον τρόπο αυτό θα δώσει ανάσα σε εκατομμύρια φορολογούμενους οι οποίοι μετά τις κυβερνητικές προτροπές τα τελευταία χρόνια προχώρησαν στην αγορά αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού, καθώς και σε άλλους ιδιοκτήτες που δεν έχουν εισόδημα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...