Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ! Τι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες


Κακοκαιρία σήμερα σε όλα τα Βαλκάνια! Θυελλώδεις άνεμοι και σκόνη στη χώρα μας.

Νέες θέσεις εργασίας για 21.620 ανέργους στον ιδιωτικό τομέα από τον ΟΑΕΔ!! - Ποιους αφορούν;;;



Θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, για 21.620 ανέργους εξασφαλίζουν δύο νέα προγράμματα του υπουργείου Εργασίας, τα οποία θα υλοποιηθούν άμεσα από τον ΟΑΕΔ.

Το ξεκίνησε καλά το όλο θέμα ο Κώστας !!! Ο Πελετίδης καθιερώνει 24ωρη λειτουργία στον τομέα καθαριότητας - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Καθιέρωση 24ωρου ωραρίου λειτουργίας σε βάρδιες, για όλα τα Τμήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού με το σύνολο του προσωπικού τους καθημερινά, καθώς και λειτουργία τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες για όλο το έτος, προτείνει η δημοτική Αρχή της Πάτρας. Το θέμα αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης που θα γίνει εντός της εβδομάδας.

Πέθανε ο ιδιοκτήτης του «Αχελώος TV» !


Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Μπόκας, ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Αιτωλοακαρνανίας «Αχελώος TV» και αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...