Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Που θα κάνει σεισμό αύριο στις 3.32; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ


Αγανάκτησε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Άκης Τσελέντης με όσα λέγονται τελευταία για τους σεισμούς. 

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για το Δημόσιο! Όσοι μπήκαν με ΛΑΜΟΓΙΑ θα πάνε σπίτια τους - Επιστρατεύονται μέχρι και εισαγγελείς!!!


Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για το deal της δεκαετίας!!! Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σκλαβενίτη;


Το deal για την εξαγορά της Βερόπουλος στο Σκλαβενίτη φαίνεται να προχωρά, καθώς την περασμένη εβδομάδα υπεγράφη η συμφωνία για την εξαγορά της αλυσίδας Χαλκιαδάκης.

ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο Καραμολέγκος! Βοηθάει οικονομικά την γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του!!!



Πριν από οκτώ μήνες η απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου αλλά και ο τρόπος που είχε απελευθερωθεί συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

ΣΕΙΣΜΟΣ στην αγορά! Μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο (που πουλά εισιτήρια ηλεκτρονικά ) ετοιμάζει κανόνι!


Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη 100%. Η εταιρεία που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο και πουλά εισιτήρια αλλά και διαμονή σε ξενοδοχεία μέσω ίντερνετ ετοιμάζεται να βαρέσει κανόνι αφήνοντας απλήρωτους προμηθευτές, εργαζόμενους, εταιρείες, εκδοτικούς οίκους κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Εδώ θα βρείτε εισιτήρια για τον αγώνα Παναχαϊκής - Ολυμπιακού !


Εισιτήρια του αγώνα της Τρίτης 23/9 Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (τιμή 15 ευρώ) θα προπωλούνται τη Δευτέρα για τους πατρινούς φιλάθλους από τα εξής σημεία (από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ) : 

Κάποιος να τον στείλει άμεσα σπίτι του !!! Χαμός στην παράταξη Δημαρά - Δεν θέλει να φύγει ο πρώην Δήμαρχος - ΔΕΙΤΕ πότε δήλωσε πως θα αποχωρήσει !


Δεν φεύγει από την αρχηγία της παράταξής του ο Γιάννης Δημαράς κάτι που όμως θα πράξει στις 31 Αυγούστου 2019, δηλαδή 1,5χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής. Χθες συνεδρίασαν τα μέλη της παράταξης. Η πλειοψηφία των πρώην αντιδημάρχων τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας διαδοχής, ενώ πολλά ήταν τα στελέχη που τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην Δημάρχου ο οποίος αρνείται για άλλη μια φορά να ανοίξει το θέμα, παραπέμποντας στο μέλλον.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...