Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: 12.000 ΑΝΕΡΓΟΙ θα μπορέσουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με το Voucher 2014! Ποιους αφορά και μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση;;;


Παράταση μερικών ημερών έδωσε το υπουργείο Εργασίας σε όσους νέους ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για το Voucher 2014. Το επιδοτούμενο αυτό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε 12.000 ανέργους να μπουν στην αγορά εργασίας και να δουλέψουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Όλοι οι σεισμοί της νύχτας - Τι λένε οι σεισμολόγοι !


Άσχημη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας καθώς δύο σεισμικές δονήσεις τους ξύπνησαν τα ξημερώματα.

Αυτή είναι η 30χρονη Πατρινή που τα παράτησε όλα και έφυγε για τη Ζάμπια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !


30χρονη Πατρινή Καθηγήτρια, τα παράτησε όλα και έφυγε για την Αφρική προκειμένου να διδάξει τα φτωχά παιδάκια!Πρόκειται για την Αναστασία Μπεζεριάνου, ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών, που διαμένει στα Καμίνια και η οποία μετέβη για ένα μήνα στην Ζάμπια, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «African Impact», που περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις πάνω στην παιδεία, την υγεία, τον αθλητισμό και τα κοινωνικά έργα.Τι την οδήγησε σε αυτή την απόφασή της; Η ίδια εξομολογείται στον «Κόσμο»: «Μετά από τριάντα χρόνια καλοπέρασης μέσα σε μια καθημερινότητα που τα έχουμε όλα και δυσανασχετούμε γιατί δεν έχουμε πιο πολλά, μου πήρε μόλις 5 λεπτά για να συνειδητοποιήσω ότι η αγάπη μου για διδασκαλία και περιπέτεια, με οδηγούσαν στην Αφρική...».

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου μπροστά από το Dose !


Mια νεαρή οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες τη νυχτα σε τροχαίο που έγινε μπροστά από το καφέ DOSE στην Ηρώων πολυτεχνείου. Το όχημά της συγκρούστηκε με ΙΧ. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, ευτυχώς όμως η ζωή της δεν κινδυνεύει. Η Τροχαία Πατρών διερευνά τα αίτια του συμβάντος. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...