Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Μολότοφ και δακρυγόνα μετά την μεγάλη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - "Κύμα" προσαγωγών - ΦΩΤΟ !


22:07 Οι τραυματισμοί των συμπολιτών κατά τη διάρκεια της πορείας ήταν εντελώς επιπόλαιοι. Το thebest.gr επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ από όπου επιβεβαιώνεται ότι δεν έγινε καμία κλήση για μεταφορά στο Νοσοκομείο.

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…!!


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσαν συστηματικά ηλικιωμένους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους υποψηφίους των Πρoγραμμάτων Voucher !!


Για την καλύτερη ενημέρωση σας σε ότι αφορά την διαδικασία επιλογής σας στα προγράμματα VOUCHER 18-24, VOUCHER 25-29 και VOUCHER 30 - 66 και για να μην σας παραπλανούν οι διάφοροι επιτήδειοι με παροχές (αυτοκίνητα, tablets, ταξίδια και κληρώσεις), ψέματα και άλλου είδους παραπληροφόρηση σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...