Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές του Γιάννη Στουρνάρα και... κλάψτε!


Στα ίδια επίπεδα με τον μισθό που λάμβανε ο προκάτοχος της θέσης του ανέρχεται ο καθαρός μισθός του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα...

Πάτρα: Δεν είχαν εμπλοκή οι υπάλληλοι στο έλλειμμα στον Καρναβαλικό Οργανισμό του Δήμου !


Δεν τέλεσαν πειθαρχικά παραπτώματα σχετικά με το έλλειμμα στο Ταμείο του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, οι... υπάλληλοι του φορέα, σύμφωνα με το πόρισμα της διοίκησης της κοινωφελούς επιχείρησης, το οποίο ολοκληρώθηκε και υπεγράφη από τον πρώην Πρόεδρο Κώστα Τρίγγο.

Χαμός με Πατρινό καταστηματάρχη! Του ήρθε "χαράτσι" από τη ΔΕΗ 11.506 ευρώ... λόγω τηλεμέτρησης - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !


Του μετρούσαν την κατανάλωση με την "πιλοτική" μέθοδο της τηλεμέτρησης (εφαρμόζεται σε κάποιες περιπτώσεις στην Πάτρα) και τελικά πήγε να πάθει εγκεφαλικό διαπιστώνοντας ότι του ήρθε λογαριασμός - "χαράτσι" 11.506 ευρώ... για ένα χρόνο, ως "συμπλήρωμα" όλων αυτών που ήδη είχε πληρώσει, γιατί η τηλεμέτρηση... δεν είχε μετρήσει σωστά! 

11η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 - 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΟΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...» ΤΗΣ ΕΡΤ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» !


Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,

Είναι λίγο περίεργο έως ακατανόητο, με διάφορες δικαστικές αποφάσεις να στέλνονται στις φυλακές αθώοι η ένοχοι ισόβια, και να προφυλακίζονται άλλοι με βαριά η ελαφρά αδικήματα, ακόμα και πολιτικοί, και οι δολοφόνοι... της ΕΡΤ να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Είναι βαριά αυτά που γράφω αλλά έχω την ευθύνη των λόγων μου.

AIΣΧΟΣ : ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΓΡΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!


Τη στιγμή που οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις πέφτουν σε μορφή καταιγίδας, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να αυξηθεί η χρηματοδότηση προς τα πολιτικά κόμματα

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων μπορεί να μειωθεί, ενδέχεται όμως και να αυξηθεί... Νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, με τον τίτλο «έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων της Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», το οποίο συζητείται στη Βουλή και αφορά τον περιορισμό της κρατικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, περιέχει ωστόσο διάταξη που δίνει τη δυνατότητα αύξησης της χρηματοδότησης.
Οπως σημειώνεται στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που συνοδεύει το εν λόγω νομοσχέδιο - όπως επιβάλλεται για νομοσχέδια που επιφέρουν κόστος στον κρατικό προϋπολογισμό- «από τις προτεινόμενες διατάξεις, κατά την πρώτη εφαρμογή αυτών, επέρχεται ετήσια αποτροπή δαπάνης του κρατικού προϋπολογισμού, λόγω επανακαθορισμού του τρόπου υπολογισμού της κρατικής χρηματοδότησης που χορηγείται στα πολιτικά κόμματα. Ετσι, σε σχέση με τα ποσά που καταβάλλονται, σύμφωνα με το ισχύον καθεστώς, εκτιμάται ότι η αποτροπή αυτή θα κυμανθεί σε ποσοστό 46% περίπου».
Ομως, όπως αναφέρεται στην έκθεση, λόγω της «διεύρυνσης της βάσης υπολογισμού της κρατικής χρηματοδότησης, η οποία περιλαμβάνει, πλέον των τακτικών εσόδων, μη φορολογικά έσοδα καθώς και έσοδα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μπορεί στο μέλλον να προκαλέσει αύξηση των ποσών της χρηματοδότησης ακόμη και έναντι της υφιστάμενης».
Μιλάμε για πραγματικό αίσχος εν μέσω άγριας κρίσης...


Fimotro


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...