Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ-ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΩΝ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ success story. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!


ΓΣΕΕ: ΟΡΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 2016, ΑΝΕΡΓΙΑ 23% ΤΟ 2020«Σκούρα» το μέλλον για ανεργία, συντάξεις 

ΚΟΝΤΡΑ ΧΟΝΤΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...ΝΤΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΓΑΣ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΑΣ !!!


Αυτή τη φορά η μάχη θα είναι πολύ σκληρή. Δεν μιλάμε για μάχη απλών κομματικών μηχανισμών. Μιλάμε για μάχη γιγάντων. Επιχειρηματικών κολοσσών και μηχανισμών της αγοράς που θα παίξουν τα ρέστα τους για τη Ντόρα και την Όλγα.

'' ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ''... ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ...


Μπορεί η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου να είχε πολλές αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου, στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. στην οικονομία και γενικότερα την πολιτική ...
 αλλά την παράσταση έκλεψαν όλες οι φαρμακερές του ατάκες κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ??? .... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2014 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!


Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Ελλάδα θα σημειώσει ανάπτυξη το 2014, είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Παρίσι  στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, στο περιθώριο των συναντήσεων με εκπροσώπους της τρόικας.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ H ΙΔΙΑ ΜΑΛ...ΚΙΑ ...


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΔΕΘ ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ... ΑΝΕΒΟΥΝ . Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 1988, Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ...

ΑΝΤΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.... ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ή ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ;


Πέραν των οικονομικών εξελίξεων που δεν είναι καθόλου καλές μετά την τελευταία συνάντηση με την Τρόικα, παρά τα όσα μας μεταφέρουν τα έμμισθα και άμισθα παπαγαλάκια του Μαξίμου, σήμερα ο... Α. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Τ. Ερντογάν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ για το Πλαίσιο από τους εργαζόμενους! Μισθοί πείνας, καταπάτηση δικαιωμάτων και απολύσεις!!! Τι απαντά η εταιρεία;

plaisio

Η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν εργαζόμενοι της εισηγμένης εταιρείας Πλαίσιο στην οποία κάνουν λόγο για καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, απολύσεις και μετατροπές συμβάσεων από 8ωρες σε 4ωρες, προκάλεσε την απάντηση της εταιρείας η οποία δηλώνει ότι πληρώνει πάνω από τον "βασικό" και ότι έχει διατηρήσει τις παροχές προς τους εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται γυμναστήρια και διασκέδαση στα...μπουζούκια.

ΕAN ΔΕΝ μιλάτε ΑΓΓΛΙΚΑ, Διαβάστε το παρακάτω …Αγγλικό Κείμενο!

κεκε

Αφιερωμένο, εξαιρετικά στους…..ξενομανείς, που θέλουν να αφανίσουν την Ελληνική γλώσσα.
Ξέρεις ελληνικά; Τότε ξέρεις και αγγλικά! Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (;) Αξίζει το κόπο να το διαβάσεις…!

Έχει ..... ξεφύγει εντελώς το θέμα στη χώρα ετούτη - Για να ξαναδείς το γραπτό των Πανελλαδικών πρέπει να πληρώσεις 50 ευρώ!

panellinies

Από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι των πανελλαδικών να δουν εκ νέου τα γραπτά τους…καταβάλλοντας 50 ευρώ (σ.σ. για 3 γραπτά) και 80 ευρώ (για περισσότερα των τριών).

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο τζίρος - ρεκόρ του καλοκαιριού ΔΕΝ έφτασε ποτέ στα ασφαλιστικά ταμεία!!! Διαβάστε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Πώς γίνεται το φετινό καλοκαίρι να θεωρήθηκε ένα από τα πλέον προσοδοφόρα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω του τουρισμού, και αντιστοίχως οι εισφορές προς το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ να παρουσίασαν σημάδια καλοκαιρινής... ραστώνης;

Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση... κοιμάται όρθια - ΧΑΜΟΣ στο ΝΑΤΟ με την μεγάλη γκάφα με τα Σκόπια! Αποκάλεσαν τη FYROM, Μακεδονία!!! Πώς αντέδρασε η ελληνική πλευρά;


Σε μια προσβλητική -για την Ελλάδα- γκάφα υπέπεπε ο Βρετανός αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνος υποδοχής στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ξεμάλλιασμα μεταξύ Ψινάκη - Παπαρήγα!!! Ποια ήταν η ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα; (VIDEO)


Ο Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα πλέον, δεν θα μπορούσε να μην σηκώσει το γάντι και να απαντήσει στα βέλη που εξαπέλυσε εναντίον του η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

ΘΛΙΨΗ για την κατάντια μας! Θύμα κακοποίησης πέφτει το ένα στα δέκα παιδιά παγκοσμίως!!!


Τη μεγαλύτερη έκθεση που έχει συντάξει ποτέ για την κακοποίηση έδωσε στη δημοσιότητα η Unicef και τα αποτελέσματα είναι θλιβερά!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...