Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... !!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ!


Δεν πρόκειται για μια απλή εσωκομματική ιστορία στο ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε προηγούμενο. 

Κάθε επιτυχία να ευχηθώ στον δημοσιογράφο και φίλο μου , Γιάννη Παπαγιάννη - Από αυτό το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου ξεκινάει δυναμικά στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1


Και κάθε Σαββατοκύριακο ο έμπειρος δημοσιογράφος στον αέρα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ (ΦΩΤΟ) !


Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το πρωί τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέσθηκε στον  ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία και η κηδεία έγινε από το νεκροταφείο Παιανίας. Τραγικές φιγούρες ο γιός του Γιάννης, η κόρη του και η σύντροφό του .

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Έρχονται εκατοντάδες ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στο Δημόσιο!!! Διαβάστε αναλυτικά όλη την σχετική λίστα !


Προσλήψεις στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρόκειται για θέσεις στη ΔΕΗ (540) και τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού (625). Παράλληλα στην τελευταία λίστα των προκηρύξεων πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς περιλαμβάνονται και 136 αναγγελίες για εκατοντάδες θέσεις – κυρίως προσωρινής – εργασίας.

Να παραιτηθεί αμέσως ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης .... !!! ΞΕΦΤΙΛΑ! Έκοψαν από ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ την σύνταξη γιατί δεν μπορεί να...!!!

ΞΕΦΤΙΛΑ! Έκοψαν από ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ την σύνταξη γιατί δεν μπορεί να...!!!

Κάθε προηγούμενο αναλγησίας ξεπέρασε το ελληνικό μνημονιακό κράτος, που δεν δίστασε να κόψει τη σύνταξη από παραπληγικό άνδρα, τιμωρώντας τον επειδή δεν μπορεί να πάει μόνος του στην επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας.

Χαμός στο Facebook με τον νέο ιό!!! Ποια είναι τα μηνύματα που πρέπει να αποφύγετε;


Τον πανικό έχει σκορπίσει τις τελευταίες ώρες στο Facebook ένας ιός ο οποίος καταφθάνει στους χρήστες με τη μορφή ζιπαρισμένου αρχείου μέσα σε προσωπικό μήνυμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ... !!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην χώρα! Ο Αντώνης Σαμαράς ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ χωρίς να...!!!


Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά θέματα φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά. Παρά το πέπλο μυστηρίου και τις τεχνητές διαρροές που παραπληροφορούν όλα δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το «Μακεδονικό»και τις προαλειφόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ... !!! "Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου."! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από διεθνή ποδοσφαιριστή για το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο!


Σε μια σειρά από απίστευτες καταγγελίες για το ελληνικό πρωτάθλημα προχώρησε ο Ολιβιέ Καπό με συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική ιστοσελίδα, Sofoot.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...