Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ Nutella!! Πώς ο Ιταλός Giovanni Ferrero έκανε περιουσία 9,5 δισ. δολάρια!!! (PHOTO)


H Nutella είναι ένα προϊόν που δεν μοιάζει με τα άλλα. Το 26% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί αυτή την γευστική σοκολάτα που αλείφεται.

Τρέξτε να προλάβετε! Ποια είναι τα προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΔ που τρέχουν ακόμα;;;


Σύμφωνα με τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, περιθώριο έως τις 21 Αυγούστου, αν δεν δοθεί νέα παράταση, έχουν άνεργοι νέοι ηλικίας έως 35 ετών, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά την προώθηση της απασχόλησης μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Ποιοι προορίζονται για αντιδήμαρχοι του Κώστα Πελετίδη;


Μία εβδομάδα πριν την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 7 το βράδυ στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ολοκληρώνει σιγά-σιγά τις επαφές του, με στελέχη του ψηφοδελτίου, αλλά και πρόσωπα που θα επανδρώσουν τις αντιδημαρχίες, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τους οργανισμούς κ.α.

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο Θ.ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ !!!


Ο βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος μίλησε για τις αποδοκιμασίες στο Αρχαίο Ωδείο. Όπως ανέφερε δεν ξαφνιάστηκε. Ήταν κάτι που το περίμενε. Και το είχε πει στον Ανδρέα Ανδριόπουλο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...