Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .... !!! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Θ. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ



ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ....ΔΙΑ ΤΟΥ!


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή και ξεφτίλα άρχισαν να καθαρίζουν τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις! Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό χωριό - φάντασμα

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή και ξεφτίλα άρχισαν να καθαρίζουν τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις! Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό χωριό - φάντασμα

Χρειάστηκε να υπάρξει σειρά δημοσιευμάτων που προκάλεσαν κατακραυγή για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Ολυμπιακές εγκαστάσεις στην Αθήνα προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός και να προχωρήσει σε μια στοιχειώδη προσπάθεια να συμμαζέψει την κατάσταση.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .... !!! Ξαφνικό θάνατο του ΟΑΕΔ ετοιμάζει η κυβέρνηση !


Σενάρια "ξαφνικού θανάτου" έχουν ζώσει τη λειτουργία του ΟΑΕΔ, με την κυβέρνηση να φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει την κατάργηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού βάσει των προτύπων που έπαψε να υπάρχει η ΕΡΤ.

Ζωάρα κάνει ο Ευάγγελος !!! Ο Βενιζέλος απολαμβάνει τις διακοπές του με την ... ΣΚΑΦΑΡΑ του που έχει πάνω σημαία από... offshore!!! (PHOTO)

 Πρόκληση! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απολαμβάνει τις διακοπές του με την σκαφάρα του που έχει πάνω σημαία από... offshore!!! (PHOTO)

Ναι, εσένα χαιρετά ηλίθιε Έλληνα που σου έκλεισε την επιχείρηση. Εσένα που καταχρέωσε απλώς φτιάχνοντας νόμους. Εσένα που σε έστειλε στους σαράφηδες για να πουλήσεις τα τελευταία χρυσαφικά και οικογενειακά κειμήλια.

"Έκραξαν" τον Νταβλούρο στο Αρχαίο Ωδείο !!!


Μερίδα θεατών που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, αποδοκίμασε τον βουλευτή της Ν.Δ. Αθανάσιο Νταβλούρο, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης "Βάτραχοι" του Αριστοφάνη, από το Κρατικό Θέατρο. 

Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Στέλλα Μπαρδάκη- Πέρασαν 13 ημέρες από την εξαφάνισή της


Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 16χρονης Στέλλας Μπαρδάκη η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Πάτρα, στις 6 Αυγούστου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...