Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Απλήρωτοι έως και ένα χρόνο 850 χιλιάδες εργαζόμενοι στην χώρα μας! Η αγοραστική δύναμη έχει γυρίσει 20 χρόνια πίσω!!!


Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή εκατομμύρια πολιτών που είδαν τους μισθούς τους να υποχωρούν κατακόρυφα και την αγοραστική δύναμη να γυρίζει 20 χρόνια πίσω.

Τρελές αυξήσεις εκτός Μνημονίου: Σε ποιους ο μισθός θα ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ στα 8000 ευρώ;


Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη επαναφορά αποδοχών στα επίπεδα του Ιουλίου 2012, ενώ αντίστοιχη ρύθμιση περιμένουν και οι ένστολοι (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες) που είναι η δεύτερη κατηγορία «ειδικών μισθολογίων» που δικαιώθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά τη διαπίστωση της αντισυνταγματικότητας και των δικών τους περικοπών περιμένουν την επάνοδο στις αποδοχές του Ιουλίου 2012 αλλά και την καταβολή αναδρομικών μιας διετίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Τέλος η φυλακή για όσους χρωστούν στην Εφορία!!! Ποια είναι τα σχέδια για διαγραφή χρεών;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Τέλος η φυλακή για όσους χρωστούν στην Εφορία!!! Ποια είναι τα σχέδια για διαγραφή χρεών;

Tην αλλαγή του νόμου έτσι ώστε όσοι χρωστούν στην Εφορία να μην θεωρούνται αυτομάτως και φοροφυγάδες και να μην διώκονται ποινικά, εξετάζει τώρα η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα». Το νέο σχέδιο για την αλλαγή των ποινικών κυρώσεων αναμένεται να κατατεθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...