Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ : ΤΟ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!


«Οι γονείς μου δε με καταλαβαίνουν». Η φράση αυτή είναι ίσως η πιο κοινή από αυτές που χρησιμοποιούν οι έφηβοι όλων των εποχών. Κάθε γενιά προσπαθεί να ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο, με τους εφήβους να προσπαθούν συνήθως να επαναστατήσουν απέναντι στο «status quo» των γονιών τους. Τη δεκαετία του 1970 όπως γράφει το techit.gr, τον ρόλο αυτό έπαιξαν οι χίπις. 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ !!!


Tα παλαιού τύπου τεκμήρια διαβίωσης φεύγουν, έρχονται τα τεκμήρια νέου τύπου. Για πρώτη φορά από το 1978 που πρωτοεφαρμόστηκαν τα τεκμήρια, το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί τον 
«εκσυγχρονισμό», εγκαταλείποντας τα ως πεπαλαιωμένη μέθοδο προσδιορισμού του εισοδήματος που προκαλεί αδικίες χωρίς να συντελεί στην αποκάλυψη του πλούτου.

Σε λίγες ημέρες η συνέντευξη του διοικητή στην Ασφάλεια Πατρών , Θανάση Παπανικολάου , αποκλειστικά στο Hlias - Tsipas blog !!!


Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους εκείνους που αποφεύγουν κατ' επιλογή τους την μιντιακή προβολή .

ΕΡΕΥΝΑ: Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ” ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ

ereyna-pana-putin

Σε μεγάλη έρευνα που φιλοξενεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προκύπτει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν θα εξακολουθήσει και μετά το 2018 που είναι οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας να διαδραματίζει τον κυρίαρχο ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις. Σχετική είναι η αποτύπωση της έρευνας του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά.

Θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε;;; Υπάρχει τρόπος! Κάντε ΚΛΙΚ για να μάθετε...


Σύμφωνα με την «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Καρδιαγγειακής Πρόληψης» (EJCP) μια απλή άσκηση συνδέεται με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία. Η άσκηση αυτή είναι να καθίσετε στο πάτωμα και να σηκωθείτε χωρίς κανένα στήριγμα. Αυτό δείχνει πόσο καλή είναι η μυοσκελετική κατάσταση και αποτελεί δείκτη μακροζωίας, ιδίως για άτομα ηλικίας πάνω από 50 ετών.

"ΒΟΜΒΕΣ" από την Εφορία! Μετά τις διακοπές ξεκινά το ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟ! Ποιοι πρέπει να επιστρέψουν χρήματα;;;


Όσοι χάρηκαν... χάρηκαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς κατά την επιστροφή στο κλεινόν άστυ, η Εφορία τους περιμένει!

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ με αυτό που θα διαβάσετε! Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια;;;


Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): 

Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ξεκινούν από 18 Αυγούστου οι αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για ανασφάλιστους εμπόρους! Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;;;


Από τις 18 έως και τις 25 Αυγούστου 2014 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο για Ανασφάλιστους Εμπόρους» να κάνουν αίτηση στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε για να μην σας πιάνουν κορόιδα! Πόσο πρέπει να πωλούνται ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΝΟ το νερό, το τοστ και ο καφές στα κυλικεία των πλοίων;;;


Δεν είναι λίγες οι φορές που το καταναλωτικό κοινό που απλά δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ψωνίσει από τα εν λόγω αναψυκτήρια, έχει έρθει αντιμέτωπο με τιμές φωτιά στα κυλικεία των πλοίων. Ποιές είναι όμως οι τιμές σε βασικά προϊοντα που οφείλουν να έχουν τα κυλικεία. Δείτε βάσει νόμου πόσο θα πρέπει να αγοράζουμε τον απλό καφέ και το απλό τοστ στα συγκεκριμένα μέρη.

ΣΑΣ ΕΝΔΦΙΑΦΕΡΕΙ: Αλλάζει η χορήγηση του επιδόματος ανεργίας! Ποιοι θα είναι οι ΝΕΟΙ δικαιούχοι;;;


Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση καθώς τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από τον ΟΑΕΔ δείχνουν ότι μόλις 1 στους 12 άνεργους παίρνει επίδομα ανεργίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...