Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ξυπνήστε ρε: Ρε, δεν πάμε καλά ... !!! Νέο μέτρο - σοκ: Τέλος στο επίδομα ανεργίας για όσους...

Νέο μέτρο - σοκ: Τέλος στο επίδομα ανεργίας για όσους...

Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας.

Καλοκαίρι σου λέει μετά! ΑΝΟΙΞΑΝ οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη και οι δρόμοι έγιναν ΠΟΤΑΜΙ!(Video)

Καλοκαίρι σου λέει μετά! ΑΝΟΙΞΑΝ οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη και οι δρόμοι έγιναν ΠΟΤΑΜΙ!(Video)

Ζημιές τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε καταστήματα προκάλεσε ο ορμητικός χείμμαρος που δημιουργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής λόγω της πολύ ισχυρής καταιγίδας στις Συκιές !

Όλη η αλήθεια για τον δρόμο - καρμανιόλα Πατρών - Κορίνθου! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ"


Η σύμβαση προέβλεπε πως μέσα σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις, κάτι που ήταν ανέφικτο εξ αρχής και άνοιγε την πόρτα σε αποζημιώσεις των εργολάβων από την πρώτη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν να υπέγραψαν στο δημόσιο μια σύμβαση που προέβλεπε το συγκεκριμένο όρο; Δεν γνώριζαν από το παρελθόν ότι οι απαλλοτριώσεις απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες; Αξίζει στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως όταν υπεγράφησαν οι συμβάσεις το 2007, ο ΓΓ του ΥΠΕΧΩΔΕ μετά από λίγο καιρό προσελήφθη στην “ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ”... 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .... !!! Νέα πτώχευση ελληνικής βιομηχανίας - Ποια εταιρεία λυγίζει λόγω χρεών;


Στην πτώχευση οδηγείται εκούσια, η Αλουμίνιο Μακεδονίας Α.Ε.(Αlmaco), κάτω από το βάρος υποχρεώσεων που συνολικά ξεπερνούν τα 35,3 εκατ. ευρώ και με δεσμευμένους τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, μετά από την επιβολή προστίμου 2,7 εκατ. ευρώ από την Εφορία και από αναγκαστική κατάσχεση που της επιβλήθηκε για χρέη 722.000 προς το ΙΚΑ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...