Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ... !!! Τόσα πληρώνει η Apple! Δείτε τους μισθούς των εργαζομένων της! (ΛΙΣΤΑ)

Τόσα πληρώνει η Apple! Δείτε τους μισθούς των εργαζομένων της! (ΛΙΣΤΑ)

Οπως σε όλες τις εταιρείες έτσι και στην Apple του Στιβ Τζομπς οι μισθοί ανάλογα με το έργο που παράγει κάθε εργαζόμενος και κάθε στέλεχος ποικίλουν. Σύμφωνα με έρευνα του glassdoor που έγινε ανάμεσα σε εργαζομένους της Apple, οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα σε ερωτηματολόγια σχετικά με τους μισθούς τους, προέκυψε πως οι ετήσιες αμοιβές κυμαίνονται από 41.824 δολάρια έως 167.260.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ & συυμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου σε ΔΕΗ, ΥΠΑ, ΟΣΥ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;;;


Χιλιάδες προσλήψεις αναμένεται να γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο σε μεγάλες ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις του Δημοσίου μέσω συμβάσεων ορισμένου χρόνο όσο όμως και μέσω συμβάσεων αορίστου χρόνου.

ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ... !!! Θρηνεί η ποδοσφαιρική Ηλεία - Νεκρός σε τροχαίο στην Ανδραβίδα ο Βαγγέλης Πασπαλιάρης

troxaio_andravida100

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ποδοσφαιρική Ηλεία και η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου 27χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή ομάδας Γ΄Εθνικής της Ηλείας.

ΠΟΣΟΟΟΟ;;;; Δείτε το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό που έδωσαν για 2 καφέδες, 2 σνακ και ένα ΝΕΡΟ στη Σαντορίνη!!!

ΠΟΣΟΟΟΟ;;;; Δείτε το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό που έδωσαν για 2 καφέδες, 2 σνακ και ένα ΝΕΡΟ στη Σαντορίνη!!!

«Φαρμακείο» και όχι αναψυκτήριο, πρέπει να ήταν το κατάστημα, το οποίο επισκέφτηκε ο εικονολήπτης του Star, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, καθώς πλήρωσε 17 ευρώ για 2 καφέδες σε πλαστικό, 2 σνακ και ένα μπουκαλάκι νερό.

Μήπως να τους πούμε και ΜΠΡΑΒΟ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ για τις ποινές-χάδια που ρίχνουν στους γιατρούς με τα ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ!!!


Μόλις 12 γιατροί έχουν διωχθεί τα 2 τελευταία χρόνια αν και ήταν δεκάδες οι υποθέσεις που καταγγέλθηκαν. Όπως φαίνεται μάλιστα στους γιατρούς που ζητούν και παίρνουν χρήματα για επισπεύσουν χειρουργικές επεμβάσεις οι ποινές που επιβάλλονται είναι ποινές χάδι.

"ΣΟΚ, έσκασε ΒΟΜΒΑ. Διαβάστε το πριν το εξαφανίσουν !!!"


Κάθε ψεκασμένος που σέβεται τον εαυτό του, σίγουρα έχει, δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορές, διαβάσει αρχικά, και μετά κοινοποιήσει κάποιο άρθρο που στο τίτλο του έχει «ΣΟΚ», «Βόμβα», «Αποκάλυψη» «Διαβάστε το πριν το εξαφανίσουν».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...