Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τι είπε ο ιατροδικαστής για το φονικό της Ανθείας - Απολογείται αύριο ο Αλέξης Φράγκος !


Με την κατάθεση όλων των μαρτύρων υπεράσπισης ολοκληρώθηκε σήμερα το κύριο μέρος της διαδικασίας της δίκης του Αλέξη Φράγκου. 

Συνέλαβαν γνωστό πατρινό για τον εμπρησμό της καφετέριας ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ - Ο αδελφός του είναι ήδη προφυλακισμένος


Στενός συγγενής νεαρού Πατρινού που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για υποθέσεις ληστειών και έχει εμπλακεί και στα «κυκλώματα της νύχτας», αλλά και σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, είναι το δεύτερο άτομο που συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα με κινηματογραφικό τρόπο από την Άμεση Δράση.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες από την αστυνομία για το ΝΕΟ ΙΟ που ΣΑΡΩΝΕΙ στο Facebook!!!


Οδηγίες προστασίας απέναντι στο ιό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Facebook εξέδωσε την Τρίτη η αστυνομία.

ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ TI TΡABAEI O KOΣΜΑΚΗΣ : Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη: Δεν θα είναι Greek Drama αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Οι ελίτ μας διέλυσαν - Ξέρω τι τραβάει ο απλός κόσμος!!!

Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη: Δεν θα είναι Greek Drama αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Οι ελίτ μας διέλυσαν - Ξέρω τι τραβάει ο απλός κόσμος!!!

Δέκα χρόνια μετά τον αμφιλεγόμενο κατά πολλούς θρίαμβο των Ολυμπιακών Αγώνων, που έφερε πρωτίστως τη δική της σφραγίδα, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου δείχνει διψασμένη και ορμητική όσο ποτέ να επιστρέψει στα πολιτικά πράγματα της χώρας, υποδηλώνοντας με αιχμηρό τρόπο την παρουσία της στη δημόσια ζωή. 

ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! Φοροφυγάδες οι τέσσερις στους πέντε πλούσιους! Πληρώνουν οι "μικροί" και οι "μεγάλοι" τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Φοροφυγάδες οι τέσσερις στους πέντε πλούσιους! Πληρώνουν οι

Σοκ προκαλεί η έκταση της «πολυτελούς» φοροδιαφυγής, η οποία αποκαλύπτεται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ). Περισσότεροι από 1.200 καυτοί φάκελοι που αφορούν υποθέσεις φοροδιαφυγής από μεγαλόσχημους βρίσκονται καθ’ οδόν προς το γραφείο της νέας Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων κυρίας Κατερίνας Σαββαΐδου, που αποκαλύπτουν ότι μόνο ένας στους πέντε πλουσίους που ελέγχονται έχει κάνει δήλωση με ειλικρίνεια και έχει φορολογηθεί για τα πλήρη εισοδήματά του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ : Μόνο 1 στους 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ θα πάρει το επίδομα του ΟΑΕΔ!!! Ποιος είναι ο λόγος;

ΑΙΣΧΟΣ: Μόνο 1 στους 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ θα πάρει το επίδομα του ΟΑΕΔ!!! Ποιος είναι ο λόγος;

Λιγότερο από το 10% των ανέργων ή 102.026 άτομα λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Παράλληλα, το πρόσθετο επίδομα των 200 ευρώ το μήνα λαμβάνει μόλις το 1,5% του συνόλου των εγγεγραμμένων μακροχρόνια ανέργων.

Έκλεισε το πιο γνωστό και ιστορικό fast food στην οδό Γούναρη - ΦΩΤΟ !


Ένα από τα πιο γνώριμα μαγαζιά έτοιμου φαγητού, με πίτσες, σάντουιτς, διαφόρων ειδών πίτες και παγωτά, το αγαπημένο «Family» που λειτουργούσε επί σχεδόν 27 χρόνια, στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες κατέβασε ρολά.

ΤΕΛΟΣ τα περίπτερα στην Ελλάδα! Το νέο πολυνομοσχέδιο θα ξεσκίσει τους πολίτες για όφελος των μεγάλων συμφερόντων!!!

ΤΕΛΟΣ τα περίπτερα στην Ελλάδα! Το νέο πολυνομοσχέδιο θα ξεσκίσει τους πολίτες για όφελος των μεγάλων συμφερόντων!!!

Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...