Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αγόρασε κιόλας σπίτι στις Βρυξέλλες η Μαρία Σπυράκη


Μπορεί οι νέοι ευρωβουλευτές να αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους από 1ης Ιουλίου, όμως οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται ήδη στις Βρυξέλλες και ενημερώνονται για τα θεσμικά, τις επιτροπές, τη …

Αυτοί μας κυβερνούν – «Στα χωριά μπορείς να ζήσεις και χωρίς ρεύμα»


ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ...

Mόνο εδώ όλη η αλήθεια : Πως από το flogit.gr οδηγηθήκαμε στο faceit.gr ; - Αυτή είναι η εντυπωσιακή γυναίκα δημοσιογράφος που ξεχωρίζει !


Ριζικές αλλαγές για ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά portal όλων των Ελλήνων ....

'Αγγελος 'Εξ Ουρανού για πολύ γνωστό Πατρινό τραγουδιστή !


Για ακόμη μια φορά που το όνομα του Άγγελου Χριστόπουλου επανέρχεται στο προσκήνιο των τοπικών media !

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 16.000 ανέργους με εξασφαλισμένη εξάμηνη εργασία


Νέο πρόγραμμα για 16.000 μακροχρόνια ανέργους θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας. 

Την ερχόμενη εβδομάδα η καταβολή του «κοινωνικού μερίσματος»!


Την ερχόμενη βδομάδα - και προς το τέλος αυτής - θα καταβληθεί το «κοινωνικό μέρισμα» για όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση, αρχικά, και είχε... απορριφθεί και για όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση μέχρι το τέλος Ιουνίου, αξιολογήθηκαν, και με τα εισοδήματα των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος και τα νέα εισοδηματικά όρια, κρίθηκαν δικαιούχοι.

Συγκλονιστική ιστορία! Ήταν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ αλλά ζούσε σαν ΖΗΤΙΑΝΟΣ! Πόσα χρήματα βρήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό; (PHOTOS)

Συγκλονιστική ιστορία! Ήταν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ αλλά ζούσε σαν ΖΗΤΙΑΝΟΣ! Πόσα χρήματα βρήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό; (PHOTOS)

Ένας άνδρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, ζούσε σε μία καλύβα χωρίς θέρμανση ή σύστημα ύδρευσης, παρά το γεγονός ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό υπήρχαν 3 εκατομμύρια δολάρια, μετέδωσαν την Πέμπτη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Στο ίδιο έργο θεατές - Αποφυλακίζεται ο Γιαννίκος του Alter - Φήμες ότι θέλει να ασχοληθεί και πάλι με το κανάλι...



Αντίστροφα αρχίζουν να μετρούν οι ώρες για την αποφυλάκιση του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του ALTER Κώστα Γιαννίκου, ο οποίος κρατείται από τον Ιούνιο του 2012. Μόλις καταβάλει εγγυοδοσία συνολικού ποσού 150.000 ευρώ ο Κ.Γιαννίκος αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...