Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Άλλαξε την κατάθεση ο Βαρβαρέσος! Δήλωσε πως δεν θυμάται αν πυροβολούσε ο Αλέξης Φράγκος - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ !!!


Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ
Στη δίκη κατέθεσε και ο τότε τραυματίας από τους πυροβολισμούς Διονύσης Βαρβαρέσος. Δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη κανενός. Οταν δε ο Πρέοδρος τον ρώτησε αν αναγνωρίζει τον Αλέξη Φράγκο ως το δολοφόνο, εκείνος απάντησε: δεν θυμάμαι. Μετά ο πρόεδρος του διάβασε την πρώτη κατάθεση του που έλεγε τα αντίθετα κι ο Βαρβαρέσος είπε: .... Δεν ήμουν σε καλή ψυχική κατάσταση όταν έδινα την πρώτη κατάθεση!

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τον ρώτησε τι δουλειά κάνει και του είπε πως είναι άνεργος. Και όταν επέμενε για το πως ζει ο Διονύσης Βαρβαρέσος είπε:  "Έκανε ληστείες ο αδερφός μου και μου πλήρωνε το νοίκι".

ΚΟΥΓΙΑΣ - ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ:
Ο Διονύσης Βαρβαρέσος απάντησε σε ερωτήσεις του κ. Κούγια. Ο δικηγόρος του διάβασε την πρώτη του κατάθεση όπου αναφέρει τα πάντα με λεπτομέρειες και είχε καταθέσει ότι:"Κοίταζα μπροστά. Είδα ότι κατέβηκε από το τζιπ και να πλησιάζει προς το μέρος μου ο ...γνωστός" άρα, του λέει ο Κουγιας, το διαψεύδετε σήμερα;Ο Βαρβαρέσος απαντά: δεν καταλαβαίνω την ερώτηση....Ο κ. Κούγιας του λέει επίσης ότι είχε καταθέσει πως εκείνη τη μέρα ο Φράγκος του φώναξε "έλα δώ μωρή πουτάνα" και ότι παράλληλα άρχισε να πυροβολεί. "Το διαψεύδετε;" Ρώτησε ο Κουγιας.Απάντηση: "ένα μέρει. Γιατί σας είπα ότι δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός"

Κουγιας: Λέτε στην κατάθεση στους αστυνομικούς ότι... Από το φωτογραφικό υλικό αναγνωρίζω ξανά ότι αυτός (Αλέξης Φράγκος) είναι αυτός που πυροβόλησε. Το επιβεβαιώνετε σήμερα;Απάντηση: δεν θυμάμαι
Κουγιας: είχατε καταθέσει ότι είχατε ακούσει πως ο Φραγκος θα σκοτώσει τον Τσίρκα και εσάς. Το διαψεύδετε σήμερα; Απάντηση: δεν θυμάμαι. Μπορεί να το είπαν οι αστυνομικοί Κούγιας: Στην περιγραφή που είχατε κάνει για το φονικό στην Ανθείας. κατονομάζετε  κανονικά τον Αλέξη Φράγκο ως αυτόν που πυροβόλησε.Απάντηση: ε ήταν η στιγμή τέτοια και είπα αυτά,. Μετά ομολόγησε μόνος του και... Εντάξει. Ο κ. Κουγιας ζήτησε από τον πρόεδρο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία να διαταχθεί η σύλληψη του Βαρβαρέσος για ψευδομαρτυρία. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά.

πηγή : konstantinosflamis.blog

ΑΙΓΙΟ: Ο Κούγιας ζήτησε τη σύλληψη του Διονύση Βαρβαρέσου - Ο τραυματίας ισχυρίζεται άλλα από αυτά που είχε πει στους αστυνομικούς !!!


Ο Διονύσης Βαρβαρέσος απάντησε σε ερωτήσεις του κ. Κούγια. 

Τι κατέθεσε ο αδελφός του Τσίρκα στη δίκη στο Αίγιο !!!


Ο αδελφός του Τσίρκα υποστήριξε ότι στη Σαχτούρη κάποιοι μεταμφίεσαν τη μηχανή σαν αυτές της ομάδας Δίας μόνο και μόνο για να στοχποιήσουν τον ίδιον που ήταν διοικητής της Δίας εκείνη την περίοδο .

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πήρε εξιτήριο ο Μ. Σουμάχερ !!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πήρε εξιτήριο ο Μ. Σουμάχερ

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σαμπίν Κεμ ο Μ. Σουμάχερ αποδείχθηκε για άλλη μια φορά νικητής, στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του...

Τρόμος στα Lidl!


Η ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί στο Lidl Αγριάς, όπου δύο άγνωστοι με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού ανάγκασαν τον διευθυντή του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο...

ΑΛΕΞΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ : "Τον σκότωσα για τον αδελφό μου!"


Στις 9 ακριβώς μεταφέρθηκε ο Αλέξης Φράγκος στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του. Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του Νίκου Ντάντη, ενώ ψύχραιμοι ήταν οι της πλευράς Πάνου Τσίρκα. «Μην φοβάσαι τίποτα» έλεγαν οι φίλοι του Αλέξη Φράγκου, όταν έφθασε ο κατηγορούμενος. Στο Δικαστήριο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και γίνεται σε όλους σωματικός έλεγχος.

Τι είπε ο Αλέξης Φράγκος στους δικαστές - Τι είπε για τον Ντάντη !!!


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Ο Αλέξης Φράγκος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι σκότωσε εν βρασμώ ψυχής τον Πάνο Τσίρκα γιατί ,ήξερε πως εκείνος είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν τον αδελφό του Κώστα Φράγκο. Οσο για τον Ντάντη, δήλωσε ότι δεν τον είχε δει γιατί καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Και ότι δεν είχε κανένα λόγο να τον σκοτώσει. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η μάνα του Ν. Ντάντη - Μη φοβάσαι τίποτα, έλεγαν οι φίλοι του Αλέξη Φράγκου - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ !!!


Στις 9 ακριβώς μεταφέρθηκε ο Αλέξης Φράγκος στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του. Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του Νίκου Ντάντη, ενώ ψύχραιμοι ήταν οι της πλευράς Πάνου Τσίρκα. "Μην φοβάσαι τίποτα" έλεγαν οι φίλοι του Αλέξη Φράγκου, όταν έφθασε ο κατηγορούμενος. Στο Δικαστήριο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και γίνεται σε όλους σωματικός έλεγχος , σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flamiskonstantinos.blogspot.gr .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...