Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ντου από Παντού : Οι .."Ιπτάμενοι" Ολλανδοί ..."ξεβράκωσαν" για πλάκα τους πρωταθλητές κόσμου ,πολυδιαφημιζόμενους Ισπανούς !

Ολλανδία από τα παλιά, ερείπιο η Ισπανία...

«Ντου από Παντού» για την τρομερή εμφάνιση της Ολλανδίας και την αγωνιστική... χρεοκοπία της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μουντιάλ: Ποιό από τα τρία σημερινά ματς έχει... άρωμα Παναχαϊκής και Πάτρας;

Ο Άγγελος Ποστέκογλου με τον Βασίλη Στραβοπόδη, από τον καιρό της θητείας του στην Παναχαϊκή

Πολύ πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Βραζιλία νίκησε με 3-1 την Κροατία στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Τα τέρματα των διοργανωτών, πέτυχαν οι Νεϊμάρ (29΄, 71΄πεν.) και Όσκαρ (90΄+2΄), ενώ οι Κροάτες προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μαρσέλο, μόλις στο 11ο λεπτό.

Πάτρα: Η σπάνια αεροφωτογραφία του κέντρου που κάνει το... γύρο του facebook!

Πάτρα: Η σπάνια αεροφωτογραφία του κέντρου που κάνει το... γύρο του facebook! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια σπάνια «αεροφωτογραφία» του ιστορικού κέντρου της «πόλεως των Πατρών» …την εποχή που οι φωτογραφικές μηχανές ήσαν στα χέρια λίγων τυχερών και η πόλη στα χέρια ρομαντικών και ολιγαρκών!

«Έφυγε» ο Βουλευτής και δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης


Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών (γεννήθηκε 25 Μαρτίου 1943) ο Βουλευτής και δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης. Ήταν λάτρης του αυτοκινήτου και από τους λίγους που προσπάθησαν να αλλάξουν πολλά σημαντικά πράγματα που αφορούσαν θέματα ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...