Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Περνούσε όλα τα φανάρια της Ακτής Δυμαίων με κόκκινο - Καταδίωξη !!!


Καταδίωξη στην Ακτή Δυμαίων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό ενός ΙΧ, που διέσχισε την Ακτή Δυμαίων περνώντας όλους τους ερυθρούς σηματοδότες χωρίς να σταματήσει. Επρόκειτο για ΙΧ κόκκινου χρώματος. Η εντολή που είχε δοθεί στους αστυνομικούς σταθμούς ήταν ο οδηγός να ακινητοποιηθεί , σύμφωνα με το προσωπικό  blog που διαχειρίζεται Κωνσταντίνος Φλαμής .

Κλείνει και άλλο Goody's στην Πάτρα !!!


Κεραυνός εν αιθρία για την αγορά εργασίας της Πάτρας, καθώς το κατάστημα της εταιρίας Goody’s που λειτουργεί στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στα διόδια του Ρίου πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσει και να βάλει οριστικά λουκέτο, δείχνοντας τον δρόμο της ανεργίας σε τουλάχιστον 23 εργαζόμενους που δουλεύουν εκεί.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ !!!


ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΤΑΜΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ !

2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ-ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ-ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ .

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 50.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ !!!


Ξεκινά μέσα στους επόμενους μήνες, η προκήρυξη των τεσσάρων προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), για 49.761 άτομα. Οι ωφελούμενοι θα απασχοληθούν για πέντε μήνες σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Δεν σάς άρεσαν οι Ρώσοι, ε; Μη μου σκοτίζεστε. Ακυρώνουν μαζικά οι Ρώσοι τουρίστες ! Άλλο ένα... "success story".


Φάτε αέρα κοπανιστό, δεν πειράζει... Φάτε φτωχομπινέδες Άγγλους και κτηνοβάτες Γερμανούς... Φάτε νατοϊκή πλέρια υπερήφανη εξωτερική πολιτική. Φάτε Μέρκελ, φάτε Ουκρανία βρε αδερφέ...

ΣΟΚ: Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Παπαρήγα – Κανέλλη από το ΙΚΑ και το Ταμείο των Δημοσιογράφων!!! (ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ) μοιράστε το στους φίλους σας!!!


Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ - ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...


Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...