Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ : Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;

Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;

Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 10 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!


Σε μία εποχή που αρκετοί Ελληνες μεταναστεύουν αναζητώντας καλύτερη τύχη, επαγγελματίες από όλον τον κόσμο επιλέγουν τις χώρες, που θεωρούν ότι προσφέρουν καλύτερες προοπτικές εργασίας. ΗΠΑ, Βρετανία και Αυστραλία παραμένουν...
στην κορυφή του καταλόγου με τους δημοφιλέστερους προορισμούς για εργασία στο εξωτερικό.

AΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ... !!!



Όσοι περίμεναν ότι μετά τις ευρωεκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει πολιτικές κινήσεις, από ηγετικές εμφανίσεις έως αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου...
ή άλλου είδους σημαντικές παρεμβάσεις, μάλλον θα απογοητευτούν. 

ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ: Ποιους επέλεξαν στον β' γύρο οι ψηφοφόροι των άλλων υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών του πρώτου γύρου; ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!



Η μελέτη του exit poll της DATA RC της περασμένης εβδομάδας, σε σχέση με τα γκάλοπ, δείχνει ότι δεν παιζόταν το ματς του Δήμου Πατρέων.

Επεσαν χαστούκια στη Χρυσή Αυγή Πάτρας !!!


Αληθεύει ότι… έπεσαν μέχρι και χαστούκια στη Χρυσή Αυγή;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : Ποιοι πρέπει να υποβάλουν Ε9 μέχρι την Παρασκευή για να μην πληρώσουν πρόστιμο !!!

Ποιοι πρέπει να υποβάλουν Ε9 μέχρι την Παρασκευή για να μην πληρώσουν πρόστιμο

Τον κατάλογο των προσώπων που υποχρεούνται να υποβάλουν το έντυπο Ε9 μέχρι την Παρασκευή υπενθυμίζει το υπουργείο Οικονομικών με σχετική ανακοίνωσή του προειδοποιώντας ότι όσοι δεν ανταποκριθούν στη φορολογική τους υποχρέωση, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο.

Αυτοί εκλέγονται Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Δυτική Ελλάδα !!!


Πενήντα ένα μέλη έχει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που θα συγκροτηθεί υπό την νέα σύνθεση του την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Όπως πληροφορείται το thebest.gr για την ώρα ουδείς μπορεί να γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι εκλέγονται στο Σώμα καθώς αναμένεται η τελική κατανομή των εδρών από το Πρωτοδικείο.

Aυτό είναι το ρεκόρ του Κώστα Πελετίδη !!!


Ο Κώστας Πελετίδης (63,53%) στην Πάτρα (ΚΚΕ) είναι ο δήμαρχος που συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των υποψηφίων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. 

"Εφυγε" από τη ζωή ο Λεωνίδας Μανούσος !!!


Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού Πατρινού βιοτέχνη ζαχαρωδών Λεωνίδα Βασιλ. Μανούσου σε ηλικία 83 ετών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...