Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Πάτρα- Κώστας Πελετίδης: "Την επόμενη Κυριακή στέλνουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση, αυτούς που μας κάνουν την ζωή κόλαση" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα- Κώστας Πελετίδης: "Την επόμενη Κυριακή στέλνουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση, αυτούς που μας κάνουν την ζωή κόλαση" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε τις πρώτες δηλώσεις στα Προσφυγικά

Στις πρώτες δηλώσεις του από τα Προσφυγικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ευχαρίστησε τον Πατραϊκό λαό που όπως είπε "ξεπερνώντας διλήμματα και προκαταλήψεις με την ψήφο του μας φέρνει στο δεύτερο γύρο. Τον καλούμε με την ίδια μαχητικότητα να συνεχίσει και τη δεύτερη Κυριακή ώστε την επόμενη μέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός".

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΜΑΚΑΜΠΙ...


Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέψευσε όλα τα προγνωστικά και στέφθηκε για έκτη φορά στην Ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Βίντεο : Οι δηλώσεις του Γιάννη Δημαρά για την ήττα της παράταξης στις εκλογές 2014 !

Βίντεο : Οι δηλώσεις του Γιάννη Δημαρά για την ήττα της παράταξης στις εκλογές 2014

Οι δηλώσεις του Γιάννη Δημαρά για την ήττα της παράταξης στις εκλογές 2014 , όπως καταγράφτηκε από την κάμερα του skaipatras - Εδώ

Βίντεο : Δηλώσεις Κώστα Χριστόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα 2014 !

Βίντεο : Δηλώσεις Κώστα Χριστόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα 2014

Δηλώσεις Κώστα Χριστόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα 2014 , όπως κατέγαρψε το skaipatras - ΕΔΩ

ΞΕΦΤΙΛΑ...


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ VIMA.GR ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!


Μιλάμε για απίστευτο δημοσιογραφικό χάλι. Το tovima.gr πριν από λίγα λεπτά κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με άνεση τις Ευρωεκλογές εμφανίζοντας δημοσκόπηση για τις εκλογές της Κυριακής που προσεγγίζει τις πέντε μονάδες διαφορά. 

Πρώτος ο Μπέος στο Βόλο -Περνάει στο δεύτερο γύρο και περιμένει τον αντίπαλό του


Σταθερή παραμένει η διαφορά υπέρ του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου έναντι του δεύτερου Μαργαρίτη Πατσιαντά. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Πάνος Σκοτινιώτης.

Προηγείται ο Ψινάκης στο Μαράθωνα !


Ο Ηλίας Ψινάκης προηγείται και μάλιστα με σημαντική διαφορά στο Δήμο Μαραθώνα.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ


ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Α' ΓΥΡΟΣ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΣΤΟΙ

Πάτρα: Το τελικό αποτέλεσμα του Exit Poll για τον Δήμο Πατρέων - Στον δεύτερο γύρο Πελετίδης (29,5%) και Χριστόπουλος (21,5%)

Πάτρα: Το τελικό αποτέλεσμα του Exit Poll για τον Δήμο Πατρέων - Στον δεύτερο γύρο Πελετίδης (29,5%) και Χριστόπουλος (21,5%) Ακολουθούν Σπαρτινός και Δημαράς

Σύμφωνα με το exit poll της εταιρείας δημοσκοπήσεων Data R.c. (σύνολο "δείγματος") το ζευγάρι των υποψηφίων Δημάρχων Πατρέων που προκρίνεται για τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών είναι:

Το Hlias-Tsipas blog σχολιάζει : «H ...."προτίμηση" στο β' γύρο εκ μέρους του Κώστα Σπαρτινού , εκλέγει το νέο δήμαρχο Πατρέων - Ποιον από τους Κ.Πελετίδη - Κ.Χριστόπουλο θα επιλέξει να στηρίξει;»


Ο πρώτος γύρος των εκλογών που αφορά τα πεπραγμένα του δήμου Πατρέων , θα λέγαμε πως κυμάνθηκε λίγο πολύ στα πλαίσια των προβλέψεων και προγνωστικών που προϋπήρχαν !

Πάτρα: Κινητικότητα αυτή την ώρα στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων στο κέντρο της πόλης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κινητικότητα αυτή την ώρα στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων στο κέντρο της πόλης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν τα αποτελέσματα του exit poll

Κινητικότητα υπάρχει αυτή την ώρα στα εκλογικά κέντρα υποψγφίων για τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στο εκλογικό του κέντρο βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος.

Μάθετε πρώτοι το Exit Poll των αποτελεσμάτων των εκλογών για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας - Πρώτος με διαφορά ο Βασίλης Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλο "ντέρμπι" ανάμεσα στους Α.Κατσανιώτη - Α.Κατσιφάρα για την δεύτερη θέση !


Αφού λοιπόν σας αποκαλύψαμε το πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται όσον αφορά το αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων , σειρά έχει αυτή την φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας !

Μάθετε πρώτοι το EXIT POLL της Data.Rc για τα αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων - Πρώτος ο Κώστας Πελετίδης του ΚΚΕ , με τον Κώστα Χριστόπουλο να ακολουθεί - Καταποντίστηκε ο Γιάννης Δημαράς !


Πάτρα: Πελετίδη (29,1%) - Χριστόπουλο (22%) δίνει για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών το exit poll της Data Rc  Ακολουθούν Σπαρτινός και Δημαράς

Η εταιρία δημοσκοπήσεων Data.Rc του Θόδωρου Λουλούδη μας δίνει πρώτο το Exit Poll για τα αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων . 

Εκλογές 2014: Λεπτό προς λεπτό η εκλογική διαδικασία !

Εκλογές 2014: Λεπτό προς λεπτό η εκλογική διαδικασία

Η μεγάλη ώρα έφθασε και το εκλογικό θερμόμετρο αναμένεται τις επόμενες ώρες να χτυπήσει... κόκκινο! Μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις γύρω από την εκλογική διαδικασία.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα του exitpoll, το οποίο θα μεταδοθεί στις 19.00. Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι κοινό για όλα τα κανάλια που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αφορά στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.
Για περισσότερα : Εδώ

Πάτρα: Η Αστυνομία "κυνηγάει" τα μέλη Εφορευτικών Επιτροπών που δεν εμφανίστηκαν το πρωί

Πάτρα: Η Αστυνομία "κυνηγάει" τα μέλη Εφορευτικών Επιτροπών που δεν εμφανίστηκαν το πρωί  Σε αρκετά εκλογικά τμήματα δεν εμφανίστηκαν

Την συνδρομή της Αστυνομίας έχουν ζητήσει δικαστικοί αντιπρόσωποι στην Πάτρα, προκειμένου να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Ψήφισε ο Κώστας Χριστόπουλος - Τί δήλωσε εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος

Ψήφισε ο Κώστας Χριστόπουλος - Τί δήλωσε εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος  "Όσοι μπορούν πρέπει να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες"

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, στο 528ο εκλογικό τμήμα στο 2ο ΕΠΑΛ Πατρών (τέρμα οδού Αγίας Σοφίας).

Ψηφίζουμε… δαγκωτό Γιάννη Καυκά !!!


Όπως όλοι οι Πατρινοί πολίτες περιμένουν με ανυπομονησία την τελική έκβαση της εκλογικής κάλπης , έτσι και εγώ προσμένω για το τοπίο της επόμενης ημέρας !

Αχαϊα: Στο Λάππα ψήφισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης - "Σήμερα η Δυτική Ελλάδα επιλέγει τους ικανούς"

Αχαϊα: Στο Λάππα ψήφισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης - "Σήμερα η Δυτική Ελλάδα επιλέγει τους ικανούς"  Νωρίτερα επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα

Στο 169ο Νηπιαγωγείο, στο Λάππα Αχαΐας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Πάτρα: "Ουρές" το μεσημέρι σε πολλά εκλογικά τμήματα - ΔΕΙΤΕ που και πως ψηφίζετε !

Πάτρα: "Ουρές" το μεσημέρι σε πολλά εκλογικά τμήματα - ΔΕΙΤΕ που και πως ψηφίζετε Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαδικασία

13.48: «Ουρές» σχηματίστηκαν από τις 11 το πρωί και μετά σήμερα το πρωί σε αρκετά εκλογικά τμήματα στον Δήμο Πατρέων εξαιτίας της μαζικής προσέλευσης εκλογέων. Ωστόσο, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των εκλογικών αντιπροσώπων και των Εφορευτικών Επιτροπών ο χρόνος αναμονής περιορίστηκε αν και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξαν μικροπαράπονα από εκλογείς.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...