Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οικογένεια με περιουσία 4 εκατ. ευρώ έκανε αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα, ενώ βρέθηκε και 26χρονος, δικαιούχος του επιδόματος που εμφανίζεται να φιλοξενεί 25 άτομα, καθώς και συνταξιούχος που φιλοξενεί 22 φορολογούμενους.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Οικονομικών που εξετάζουν τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα δεν πιστεύουν στα μάτια τους με τις προκλητικές υποθέσεις.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Φόρος ακινήτων 2014! Τι φορολογείται ποιοι θα πληρώσουν;;;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Φόρος ακινήτων 2014! Τι φορολογείται ποιοι θα πληρώσουν;;;

Τον λογαριασμό του νέου Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων θα αρχίσουν να πληρώνουν το καλοκαίρι περίπου 5 εκατ. νοικοκυριά.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Σκοτώθηκε 16χρονος στην άσφαλτο! Με βαριά τραύματα ο 18χρονος φίλος του! Πώς έγινε το αιματηρό δυστύχημα;;;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Σκοτώθηκε 16χρονος στην άσφαλτο! Με βαριά τραύματα ο 18χρονος φίλος του! Πώς έγινε το αιματηρό δυστύχημα;;;

Μια τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας. Ένας 16χρονος σκοτώθηκε στην Εγνατία Οδό σε τροχαίο, ενώ ο 18χρονος φίλος του τραυματίστηκε σοβαρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!! Κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα πρέπει να...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!! Κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα πρέπει να...

Ήξερες ότι κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα.... ανοίγει η τύχη σου;;;; Κι όμως.... κάθε φορά που παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, σύμφωνα με τον «Χάρτη Υποχρεώσεων προς τους Καταναλωτές», τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) - θυγατρική της ΔΕΗ, οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση!!!

Το πενηντάρικο ζει και βασιλεύει!...


Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και για κάποιους είναι ότι αρπάξουμε!...

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Σε μία συνέντευξη – ποταμό, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλά στο Βήμα της Κυριακής και εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη«Πειραιάς-Νικητής», για το τι περίμενε να κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και δεν έκανε, για τον Θοδωρή Δρίτσα, την πολιτική, τον «Μπερλουσκόνι» και φυσικά για τον Ολυμπιακό.

Εκτός β” γύρου, ο υποψήφιος τής Ν.Δ, Ανδρέας Κατσανιώτης.Οι τελευταίες μετρήσεις για τις 13 Περιφέρειες της Χώρας- Τι γίνεται στη Δυτική Ελλάδα- Προηγούνται Χατζηλάμπρου- Κατσιφάρας!


Κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες πριν τις Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές και νέες δημοσκοπήσεις φθάνουν στα επιτελεία των Κομμάτων, τόσο σχετικά με τις 13 Περιφέρειες, όσο και τους μεγάλους Δήμους της Χώρας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...