Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

''ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ''...


Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη «που έφερε τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία» αισθάνθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας σε Λαμία και Χαλκίδα.

''EΓΩ ΠΑΣΟΚ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ''...



Επιχειρώντας να απαντήσει σε όσα συζητούνται την τελευταία εβδομάδα, μετά την απόφασή του να πάρει μέρος στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο Γιώργος Παπανδρέου εξέδωσε απόψε ανακοίνωση, όπου επισημαίνει: «Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι».

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΩΜΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΞΩ ΚΑΙ H ΤΣΕΛΣΙ!


ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ .

Η Πάτρα υποδέχεται την άνοιξη με μια ολάνθιστη κατασκευή από αγριολούλουδα στην πλατεία Γεωργίου- ΦΩΤΟ

Η Πάτρα υποδέχεται την άνοιξη με μια ολάνθιστη κατασκευή από αγριολούλουδα στην πλατεία Γεωργίου- ΦΩΤΟ Η κατασκευή δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τους εργάτες Πρασίνου και Περιβάλλοντος, σχεδιάστηκε δε, από τον Βαγγέλη Μαρούδα

Mε μια μικρή καθυστέρηση, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, κατασκευάστηκε και φέτος στο κέντρο της πλατείας Γεωργίου μια ολάνθιστη κατασκευή από αγριολούλουδα κατά κύριο λόγο, προκειμένου η Πάτρα να υποδεχθεί την Πρωτομαγιά. 

Πάτρα: Κοσμοσυρροή σε Ψηλαλώνια και Ομόνοια – Χιλιάδες Πατρινοί «έπιασαν το Μάη» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Χιλιάδες Πατρινοί έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης, την παραδοσιακή τους βόλτα, αγόρασαν λουλούδια για να «πιάσουν το Μάη» και παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου στα Ψηλαλώνια και στην Ομόνοια .

Αυτός είναι ο Πατρινός δημοσιογράφος που γύρισε τηλεοπτικό - προεκλογικό spot !


Με το που επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου στις δημοτικές εκλογές που ακολουθούν σε μόλις λίγες μέρες , ο ίδιος επιδόθηκε σιγά σιγά στο να .."χτίσει" το προεκλογικό του προφίλ !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...