Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Εφορία κατά Νότη για τα 35.000 ευρώ φόρο στη βίλα !

Εφορία κατά Νότη για τα 35.000 ευρώ φόρο στη βίλα....

Μετά τις απόψεις του για τη Χρυσή Αυγή, ο Νότης Σφακιανάκης κήρυξε τον ανένδοτο στο χαράτσι της ΔΕΗ και τον φόρο αλληλεγγύης - Δέσμευσαν τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ξεκίνησε επίθεση! Ο Δημαράς βγάζει... τα ακίνητα του Χριστόπουλου στη φόρα! Πόσα δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος; Πόσα ακίνητα και πόσα μετρητά έχει; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ - Άμεση η απάντηση του Χριστόπουλου! Της κακομοίρας!


Άρχισαν οι "πυροβολισμοί" ενόψει δημοτικών εκλογών. Γιάννης Δημαράς και Κώστας Χριστόπουλος βρίσκονται στα μαχαίρια, με τον νυν Δήμαρχο να εξαπολύει επίθεση στον αντίπαλό του (χωρίς να τον κατονομάζει) δημοσιεύοντας ουσιαστικά το πόθεν έσχες του. Γράφει το διαφημιστικό μήνυμα της παράταξης: "Για τον επιχειρηματία υποψήφιο Δήμαρχο πατρέων με τα 62 ακίνητα, τις 915.000 ευρώ σε μετοχές και καταθέσεις και 450.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα... όλα πάνε δεξιά! Τώρα η οικονομική ολιγαρχία της Πάτρας θέλει να διοικήσει και την πόλη. Πριν αποφασίσεις σκέψου. Ο Δήμος δεν είναι εταιρεία. Τι σχέση έχεις εσύ με το οικονομικό κατεστημένο"; 

Ο Γιάννης Καυκάς τόλμησε και δήλωσε «Παρών» για την Πάτρα : Αναφέρθηκε μπροστά στον Γιάννη Δημαρά , στο .."καυτό' ζήτημα της "Πλαζ' !


Δεν έχει περάσει αρκετή ώρα από στην στιγμή εκείνη που τελείωσε το λεγόμενο καθοδηγητικό ..."φροντιστήριο" που φρόντισε να κάνει ο νυν Δήμαρχος Πατρέων , Γιάννης Δημαράς , προς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα κατέβουν στο ψηφοδέλτιο του . 

Τα δίνει όλα για τον Δήμαρχο η Μαρία Ρήγα - Βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του !


Από κει που σαφέστατα δεν το περίμενε με τίποτα , φαίνεται πως ο Γιάννης Δημαράς έχει βρει ίσως την πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του στο πρόσωπο μιας γυναίκας . Και όμως , καλά ακούσατε !

Γιάννης Καυκάς : Μετατρέπεται σε ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του νυν Δημάρχου Πατρέων !


Ο σοφός λαός επιμένει να ισχυρίζεται πως ...τρώγοντας σου ανοίγει η όρεξη !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...