Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Καταγγελία του Νικόλαου Καρακίτσου στο Hlias - Tsipas blog : « Με απειλούν που έθεσα υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου - Μάλιστα , έκαψαν ακόμη και τη μηχανή μου » !


Η αρχική πρόθεση του Νικόλαου Καρακίτσου να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Πατρέων τασσόμενος στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου , φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετούς !

Μαρία Ρήγα : Οι δηλώσεις στο Hlias - Tsipas blog για την απόφαση της να στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Πατρέων , Γιάννη Δημαρά !


Συνεχίζεται η πολιτική των εκπλήξεων εκ μέρους του νυν Δημάρχου Πατρέων , Γιάννη Δημαρά , σχετικά με τα πρόσωπα εκείνα που επιλέγει ώστε να τον στελεχώσουν στο υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο !

Ο Δ.Κατσικόπουλος "αδειάζει" τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων , Δημήτρη Πεφάνη !


Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων , Δημήτρη Πεφάνη , όπου τον ..."αδειάζει " στην κυριολεξία . 

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο προϊστάμενος του ΟΑΕΕ-Είχε κατατεθεί μήνυση από τους ανασφάλιστους ελεύθερους επαγγελματίες !


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου προϊστάμενος του ΟΑΕΕ. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...