Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ με το Boeing - Το τηλεφώνημα του συγκυβερνήτη λίγο πριν χαθεί το αεροσκάφος από τα ραντάρ!!!

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ με το Boeing! Το τηλεφώνημα του συγκυβερνήτη λίγο πριν χαθεί το αεροσκάφος από τα ραντάρ!!!

Νέες αποκαλύψεις για τα τελευταία λεπτά της πτήσης ΜΗ370 λίγο πριν αυτή χαθεί από τα ραντάρ φέρνει στο φως η τοπική εφημερίδα "New Straits Times".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : 10 άτομα ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ σε super market στον Βύρωνα και άδειασαν τα ράφια!!! Ποιος ήταν ο λόγος που έγινε το πλιάτσικο;;; (VIDEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 10 άτομα ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ σε super market στον Βύρωνα και άδειασαν τα ράφια!!! Ποιος ήταν ο λόγος που έγινε το πλιάτσικο;;; (VIDEO)

Γύρω στα 10 άτομα μπούκαραν σε γνωστό super market στον Βύρωνα και με αστραπιαίες κινήσεις άδειασαν τα ράφια, μοιράζοντας τρόφιμα σε πολίτες.

Αυτός είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας !


Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών, Ανδρέας Τσαουρδάς, τοποθετείται στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή τάξης, τροχαίας και αλλοδαπών Αχαΐας, μετά τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ωραίος ο μάγκας... στη μέση του πεζόδρομου της Αγίου Νικολάου !


Είπαμε να είμαστε ανεκτικοί στους μικροπωλητές, αλλά ο συγκεκριμένος όχι απλά έκανε κατάληψη πεζοδρόμου αλλά... το παράκανε!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η καφετέρια της Αγίου Νικολάου που άλλαξε όψη και έγινε... κούκλα!


Εκπλήσσει ευχάριστα το ανακαινισμένο «Greco», αφού οι αρχιτέκτονες του, πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο, ανάλαφρο και λιτό χώρο, που ταυτόχρονα όμως έχει πλήθος παραπομπών στην γραμμή ενός «loft».

Αυτό θα είναι το πιο "σκοτεινό" μαγαζί της Πάτρας τη Μεγάλη Παρασκευή!


Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μία "σκοτεινή" ημέρα. Εκείνη τη νύχτα και ενώ θα οδεύουμε προς το Μεγάλο Σαββάτο, το Rocky Raccoon στην οδό Πουκεβίλ θα είναι εξίσου "σκοτεινό"!

Πατείς με πατώ σε... στο κέντρο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !


Πλημμύρισε με κόσμο σήμερα, Σάββατο, το κέντρο της Πάτρας, από ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι με σύμμαχο το καλό καιρό και τον ανοιξιάτικο ήλιο, άφησαν για λίγο πίσω τις καθημερινές σκοτούρες τους και έκαναν μια βόλτα στους πεζοδρόμους της πόλης, ενώ απόλαυσαν και το ρόφημά τους στα κεντρικά καφέ της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Δείτε πόσα χρήματα "βγάζει" ο Βλ. Πούτιν και πόσα ο Υπουργός... Διαφάνειας!

Δείτε πόσα χρήματα βγάζει ο Βλ. Πούτιν και πόσα ο Υπουργός... Διαφάνειας!

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι... φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την Κυβέρνησή του, καθώς και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο..., σύμφωνα με τα στοιχεία "πόθεν έσχες", που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...