Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στο Καστρίτσι έγινε ο σεισμός !



Ασθενής σεισμική δόνηση εντάσεως 3.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23.15 το βράδυ της Δευτέρας, στη περιοχή του Άνω Καστριτσίου, 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας.

ΧΑΜΟΣ στις Σέρρες! Συνελήφθησαν Γάλλοι που... εξαπατούσαν πολίτες μέσω ιντερνετ!

ΧΑΜΟΣ στις Σέρρες! Συνελήφθησαν Γάλλοι που... εξαπατούσαν πολίτες μέσω ιντερνετ!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 3 Γάλλοι ηλικίας 25, 26 και 39 ετών, που κατηγορούνται για απάτη, καθώς φέρεται να εξαπάτησαν δυο πολίτες μέσω διαδικτύου, το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ - ΜΠΑΛΑΣΚΕΡΗΣ : Σας ενημερώνει για όλες τις αλλαγές που αφορούν το Π.Ε.Ι φορτηγών - λεωφορείων !


Η σχολή οδηγών "Μπαλασκέρης" σας δίνει την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (Π.Ε.Ι) , για τους νέους επίδοξους οδηγούς φορτηγών - λεωφορείων !

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : Το πρόσωπο "κλειδί" πίσω από την επιτυχία του D'espresso BAR !


Πριν λίγες μέρες μέσα από το patra gossip-news.gr είχαμε εστιάσει την προσοχή μας στην θριαμβευτική πορεία που πραγματοποιεί η αλυσίδα καταστημάτων take - away καφέδες , D'espresso BAR ! Διαβάστε αναλυτικά ( Εδώ ) .

Αντώνης Καμπάκος - Γιάννης Ρουμελιώτης : Μετά το "Αβαντάζ" club τι ακολουθεί ?



Μεγάλες εκπλήξεις μας υπόσχεται το δίδυμο "φωτιά" του 'Αβαντάζ" club , Α.Καμπάκος - Γ.Ρουμελιώτης , κατά τις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν !

ΧΑΜΟΣ και ΠΑΝΙΚΟΣ στην Πάτρα : Τα κλειδιά νυχτερινού κέντρου στα χέρια μετρ ανταγωνιστικού καταστήματος - Ποιους εννοεί ο Γιάννης Σκέντζος ?


Ο Γιάννης Σκέντζος ως χρόνια περπατημένος στην νύχτα , μπορεί και έχει την δυνατότητα να γνωρίζει αρκετά ..."πικάντικα" στοιχεία που για κάποιους άλλους αυτό καθίστανται αδύνατον .

Αν και χαρακτηρίζεται για τους χαμηλούς τόνους που επιλεκτικά κρατάει , όμως , για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά . Συγκεκριμένα , μεγάλη συζήτηση προκάλεσε το δημοσίευμα που αναρτήθηκε από τον ίδιο στην προσωπική του σελίδα που διατηρεί στο facebook , όπου αποκαλύπτει πως τα κλειδιά πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου της περιοχής βρίσκονται πλέον στα χέρια ενός μετρ , ο οποίος μάλιστα , εργάζεται σε ανταγωνιστικό κατάστημα . Και όμως , πολύ καλά ακούσατε .

Διαβάστε το κείμενο καταπέλτης στο οποίο αναφέρεται το Hlias-Tsipas blog .

"Είμαι σίγουρος ότι τα κλειδιά ενός κέντρου διασκέδασης βρίσκονται στη τσέπη ενός μετρ που δουλεύει σε άλλο κέντρο διασκέδασης!!!ρε τι γίνετε στη Πάτρα πουτάνες τα έχετε κάνει όλα!!!!"


Έφυγε ένας άνθρωπος του "tromaktiko" - Η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες !




Συγκλονισμένοι πριν λίγο λάβαμε το email του Γιάννη Νικολαϊδη, γιου του συντάκτη μας για 4 σχεδόν χρόνια Θανάση Νικολαϊδη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...